Saigonin ja Hollywoodin yhteentörmäys Helsingissä

  • 30.3.2024

Tappioiden ja Kerman kiusaajien riivaama The SAN palasi maaliskuussa oikealle tielle päihitettyään joukkuetoverinsa Lempon kanssa Jessica Loven ja H.C Andersenin. Nyt SAN on suunnannut kiikarinsa Kerman kenties ylimielisimpään huijariin ja aikoo pistää Herra Hollywoodin vintin pimeäksi auringonpistoksen voimin. Entinen ykköshaastaja haluaa jatkaa voittokulkuaan Haustolan kustannuksella ja opettaa tälle omakätisesti, miltä tappio tuntuu. Helpolla Saigonin Salama ei koomikkoa tule päästämään, ja tämän peittoaminen olisi varmasti hyvää lääkettä häviöputken jälkeen.

FCF:n dominoivimman joukkion tuorein vahvistus Haustola koki myös mahtavan onnistumisen Tampereella otettuaan yllätysvoiton Alfasta. Venla-palkittu käsikirjoittaja ei ole toistaiseksi hävinnyt yhtään ottelua, eikä tappio varmasti kuulu hänen suunnitelmiinsa tälläkään kertaa. Olisihan tästä matsista voiton ottaminen uusi komea sulka Haustolan hattuun. Hänen metodiensa tuloksia ei voi kukaan kiistää, olivatpa ne miten kyseenalaisia tahansa. Vastustajan ei siis kannata herpaantua hetkeksikään.

Jatkaako SAN juuri alkanutta voittokiitoaan? Pystyykö Haustola päihittämään taas yhden huippunimen? Kuka juhlii lopussa? Tule 13. huhtikuuta Valkoiseen Saliin ottamaan selvää! Hanki lippusi tänään Livetosta.