Strid ja Arokoski kohtaavat viimein Levottomat Kolme tasoitusottelussa

  • 15.5.2024

Leikille tulee aina loppu ja nyt kaikki välttelyt ja kolttoset on käytetty. Katve, sekä tämän Levottomat Kolme -toverit Toxic Roxy ja Reimi kohtaavat viimein kehässä Salomon Stridin, sekä Severi Arokosken. Tasoitusottelussa Levottomien kaikki jäsenet saavat osallistua matsiin, vaikka vastapuolella onkin vain kaksi edustajaa.

Koko talven on Katve onnistunut välttelemään joutumasta samaan kehään Stridin kanssa, niin pitkälle, että yritti jopa perua tämän kutsun vieraana puheohjelmassaan. Toisin lopulta kävi ja Reimi hyväksyi huhtikuussa haasteen Omegassa tapahtuvaan otteluun koko joukkueensa puolesta. Miten asiaan suhtautuvatkaan Roxy ja Katve? Mahtaako tämä vaikuttaa entisestään jengin sisäisiin väleihin, jotka eivät ole olleet erityisen hyvät kolmannen jäsenen Japanista paluun jälkeen? Ainakin kahden tv-tähden keskinäinen yhteispeli on vahvistunut jatkuvasti ja heidän kierojen temppujensa lista on loputon. Edes kokeneempien painijoiden ei kannata aliarvioida näitä likaisen pelin eksperttejä. Reimi puolestaan tuo porukkaan lisää tekniikkaa ja painikyvykkyyttä.

Salomon Stridin kädet jo polttelevat päästä käsiksi pakoilevaan raukkikseen (Katve, katsomme sinua) ja pistää tämä lopulta ruotuun. Hänen parinsa Severi Arokoski on tunnettu huikeista akrobaattisista suorituksistaan ja nopeista liikkeistään. Yhdessä tämä kaksikko on niittänyt voittoja, eikä heitä kannata laskea ulos pelistä edes altavastaaja-asetelmassa, josta löytyy kokemusta jo aiemmin tänä talvena. Väkivaltataiteilijan voimat ja kokemus ovat tuhoisa yhdistelmä. Pirkanmaan hymypoika on periksiantamaton huippuatleetti. Tekniikka ja taito ovat vahvasti heidän puolellaan tässä mittelössä.

Pääsevätkö anarkistit yhteisymmärrykseen ja löytävät voiton avaimet? Pistävätkö Strid ja Arokoski vintiöt nippuun? Voittaja selviää 25. toukokuuta loppuunmyydyssä Valkoisessa Salissa!