Salomon Strid kohtaa kieroilevan Kerma-kaksikon mukarehdissä kolminottelussa

  • 5.11.2023

Viime tapahtuma huipentui hurjaan Tiimien Törmäys -otteluun, jossa kruunattiin uusi FCF Joukkuemestaruuden ykköshaastaja, Severi Arokoski. Tarkoitus on, että Sebastian Vauhkonen ja Toni Tamminen puolustavat Kerman edustajina titteliä joulukuun Routapisteessä häntä ja joukkuetoveriaan vastaan. Matkassa on kuitenkin yksi iso ”mutta”: Severi Arokosken joukkuepari Salomon Strid ei päässyt osallistumaan Tiimien Törmäykseen sairastumisen vuoksi. Silloin apuun riensi Alfa, jolla on kuitenkin Routapisteessä edessä oma Ohituskaista-ottelunsa, joten hän ilmoitti heti luovuttavansa paikkansa Stridille.

Brändille tämä ei tietenkään käy, sillä Stridin joukkuenäytöt eivät heille vielä riitä. Kerma onkin saanut masinoitua marraskuun tapahtumaan ottelun, jossa Muhoksen väkivaltataitelija  joutuu sekä Tammista että Vauhkosta vastaan. Mikäli Strid ei onnistu mittelöä voittamaan, on Arokosken ennenkuulumattomasti painittava joukkuemestaruudesta yksin! Voi kuulostaa epäreilulta, mutta Brändin mukaan tämä on täysin rehti koitos kolmen tasaväkisen painijan välillä. Kyseessä ei ole niin kutsuttu tasoitusottelu, vaan kaikilla on mahdollisuus voittoon – uskokoon ken tahtoo. Selvää on, että Stridillä on edessään kova tehtävä ansaita paikkansa Routapisteen mestaruusottelussa.

Malttavatko Vauhkonen ja Tamminen painia rehdisti ja mitä kieroilua on Kerma tällä kertaa kaavaillut? Pystyykö Strid kääntämään painin logiikan edukseen? Millaisen roolin Severi Arokoski ottaa joukkuetoverinsa kulmauksessa? Routapisteen joukkuemestaruusottelun kohtalo ratkaistaan Kalliosalissa 18. marraskuuta! Liput tapahtumaan Livetosta.