Showpainia! 19.6. tarjoaa vielä Prinssi Make vastaan Polar Pekko -ottelun!

  • 19.6.2021

Dynastia on helppo mieltää monipäiseksi hydraksi, joka ei tunnu lannistuvan vastoinkäymisistä, vaan ainoastaan voimistuvan niistä. Kehään palannut tuhlaajapoika, Prinssi Make on yksi tämän myyttisen hirviön nälkäisimmistä päistä, jonka hyytymättömän hymyn taakse kätkeytyy häikäilemättömän kunnianhimoinen kelmi. Kaiken pahan kukkuraksi Make on kaikessa hiljaisuudessa valmistautunut tulevaan Last Man Standing -otteluunsa Jami Aaltoa vastaan.

Hieman vailla suuntaa jo jonkin tovin ajelehtinut Polar Pekko on edelleen FCF-rosterin kirkkaimpia lupauksia, mutta toistaiseksi lupaus on vielä jäänyt lunastamatta. Lahjakas, energinen ja omistautunut Pekko on epäilemättä voitonjanoinen taistellessaan tietään takaisin momentumin kiitotielle. Olisivatko tähdet vihdoin pohjoisen tundran jäämiehelle suotuisat?

Tästä on kehkeytymässä yksilöottelu, joka on kummallekin pallosalamalle astinkivenä. Väistämätön etappi joka kantaa Maken ja Pekon nimiä, mutta tästä portista voi kulkea vain toinen heistä. Kamppailu tuo mieleen etäällä jylisevän ukkosen, sillä jotain uhkaavaa FCF-painin taivaanrannassa muodostuu parast’aikaa. Pitäkää varanne.

Vielä ehdit hankkia lippusi aitiopaikalle, sillä tänään, 19.6. klo 20.00 Showpainia! -etätapahtuman tallenne päästetään valloilleen. Ostoksille täältä!