Showpainia! 30.4.2022

Vuoden ensimmäinen Showpainia! järjestetään taas Helsingin kalliosalissa. Tule mukaan seuraamaan kaksituntista painintäyteistä iltaa!

Huom! Tapahtumassa on anniskelun vuoksi K-18 ikäraja.

Ovet auki klo 17:00
Showtime klo 18:00

Kalliosali
Pengerkatu 11,
00530 Helsinki


Tämän vappuaaton riehan kruunaa pääottelu, jossa toisensa kohtaavat kaksi joukkuetta. Ower Power on löytänyt seurakseen Tammisen Tonin, sillä välin kun Viktor Tykki ja H.C. Andersen sekä Shemeikka yhdistävät voimansa. Hanki lippusi ja varmista vappuaaton riehakas startti!


AI3K keskeytti Juhana ”King Kong” Karhulan videokuvauksen viime tapahtuman takahuoneessa ja siitäkös Karhula on äkämystyi. Tärkeyden huippu sai tarpeekseen ja aikoo näyttää nyt kaapin paikan AI3K:lle Kalliosalissa. Muistathan siis hankkia lippusi!


Regina Rosendahl, tuo itsensä showpainin pioneeriksi tituleerannut ja paluun tehnyt painija, on ottanut uuden suunnan elämässään. Nyt Regina pääsee näyttämään uutta minäänsä Raivo Romppaista vastaan. Tule siis ja koe tämä kaikki vappuaaton tapahtumassa!


Vappuaaton tapahtumassa nähdään myös, kun nämä kaksi järkälettä, Alfa ja Koura, kohtaavat uudelleen. Kalliosalin tanner vaviskoon, kun nämä kaksi ottavat yhteen, mutta vain toinen voi selvitä voittajana. Vain tulemalla paikalle tiedät kumpi!


Mitä olisikaan vappuaaton riennot ilman juhlaa? Tuore SISU8-turnauksen voittaja Sebastian Vauhkonen aikoo ottaa tästä kaiken irti ja järjestää sen kunniaksi voitonjuhlat Kalliosalissa. Nyt siis kaikki juhlamieli ja serpentiinit mukaan, kun Kalliosalissa juhlitaan!