Showpainia! Kalliosali – 20.11.2021

20.11. FCF palaa jälleen Helsingin Kallioon!
Kalliosalin upeassa venuessa tullaan marraskuussa näkemään FCF:n loistoa ja monta mielenkiintoista ottelua. Tämän tapahtuman tie johtaa vuoden päättävään kohokohtaan, Talvisota XV:een.

Ovet auki klo 17:00
Showtime klo 18:00
Liput Livetosta

Tule siis paikalle Kalliosaliin ja todista mitä tuleman pitää!

Kalliosali
Pengerkatu 11,
00530 Helsinki


Kalliosalin illan pääottelussa nähdään ennennäkemätön joukkueottelu, kun yhteen lyöttäytyvät Juhana ”King Kong” Karhula ja Sebastian Vauhkonen sekä heitä vastaan Jake Luupää ja Shemeikka. Tässä on aikamoinen soppa tiedossa, mutta miten käy tämän joukkuemähinän? Saavu Kalliosaliin ja todista se!


Dynastia ja Astraali-ilmiö 3000 kohtaavat jälleen! Joukkueturnaus on juuri päässyt huikeaan loppuunsa ja ensimmäiset mestarit kruunattu. Tässä ottelussa päästäänkin mittelemään joukkuemestaruuden ykköshaastajuudesta! Tule Kalliosaliin ja näe kumpi joukkue selviää ykköshaastajaksi!


Raivo Romppainen ja Viktor Tykki pääsevät vihdoin ottamaan toisistaan mittaa jo jonkin aikaa tapahtumien takahuoneessa törmäiltyään. Kalliosalissa nähdään, kumpi on kovempi painija!


Tällä limaisella nuljaskalla, Valentinella, on ilmeisesti jotain kertomisluonteista asiaa Kalliosalissa. Tule kuuntelemaan, jos uskallat!


Kalliosalissa kylvetään kauhua ja kaljaa, kun nämä joukkueet asettuvat toisiaan vastaan mittelöön. Perisuomalaiset Ken Kallio ja Teuvo pääsevat urheasti taistelemaan kauhukaksikkoa Jessica Lovea ja Kouraa vastaan.
Syntyykö ottelusta uusia painajaisia itse kullekin vai viekö suomalainen sisu?


Tällä säädyttömällä herralla nimeltä HC Andersen on kana kynittävänä Johnny McMetalin kanssa ja he ovatkin aikaisemmin takahuoneessa kuumentaneet välejään. Tällä kertaa välejä viilentämään saapuu kuitenkin McMetalin joukkuetoveri Polar Pekko, mutta tuskin hyvällä tahdolla. Miten käy näiden kahden välien Kalliosalissa?


Vuosi sitten Yhteisen Sävelen soinnut eivät enää menneet nuotilleen, kun The SAN nappasi itselleen kolminottelussa pohjoismaiden mestaruuden. Tammisen varastettua vyön ja oikeutta vaatiakseen saakin hän nyt vastaansa entisen joukkuetoverinsa pohjoismaiden mestaruusottelussa. Päätyykö vyö takaisin omistajalleen vai todistaako Tamminen olevansa sittenkin parempi?