Showpainia! Pääottelussa kohtaavat Shemeikka ja Juhana ”King Kong” Karhula!

  • 10.6.2021

Pääottelu. FCF-mestaruus. Shemeikka vastaan Juhana “King Kong” Karhula. Kohtaloaan ei voi paeta ikuisesti.

Karhulalle ei riittänyt vain johtoportaan korkein arvonimi toimitusjohtajana, vaan kyltymätön mesikämmen janosi lisää valtaa. Niin hänen onnistui viime vuoden syyskuussa ryöstää itselleen FCF-mestaruus jo neljättä kertaa keinoilla, jotka herättivät laajalti kohua ja pahennusta.

Shemeikka puolestaan on ollut piikkinä Karhulan lihassa jo pitkään. Hän on kyseenalaistanut tyrannimaisen johtajan metodeja, joutuen seurauksena kärsimään häikäilemättömiä hyökkäyksiä ja jopa karkotusyrityksiä. Shemeikka on odottanut mahdollisuuttaan päästä viimein käsiksi suoraan ongelmansa lähteeseen, mutta kerta toisensa jälkeen Karhula on hyödyntänyt asemaansa ja evännyt nuo aikeet. Mestari on jopa solminut liittoumia vanhojen verivihollistensa kanssa. Kuka mahtaakaan pelätä Karjalan aavetta?

Noustuaan jälleen mestariksi päätti toimitusjohtaja viimeisenä oljenkortenaan asettaa yli kaksikymmentä muuta painijaa Shemeikan eteen. Marraskuussa tuo sankari kuitenkin nousi urhoollisesti vuoren huipulle Rumblen-ottelun ensimmäisenä osallistujana, ja Karhulan strategia kostautui. Viimein hän tulisi katsomaan silmästä silmään vääjäämätöntä.

Mutta universumin voimat – kukaties kaikkivoipa Karhula on nekin lahjonut – vain nauroivat: joulukuinen Talvisota ei maailmantilassamme toteutunut, ja mestari sai pitkän aikalisän väistelylleen. Luikertelun aika on kuitenkin nyt ohi ja ikoninen yhteentörmäys siintää edessä Showpainia-tapahtumassa 19. kesäkuuta.

Missä sinä olet, kun kaksi maamme kovinta eliittiä kohtaavat ensimmäistä kertaa koskaan taistelussa showpainin kirkkaimmasta kruunusta? Nyt voimme hyvillä mielin sanoa, että toivottavasti kotona.

Tällaisia huipennuksia ei koeta montaa kertaa elämässä, joten hanki oitis oikeutesi tallenteen katseluun Livetosta!