Showpainifestivaaleilla kaksipäiväinen turnaus FCF Mestaruuden ykköshaastajuudesta!

  • 20.1.2023

Shemeikka vuosimallia 2023 ei enää avoimia haasteita tarjoile. Seuraava haastaja ratkaistaan turnauksessa, jossa on mukana kahdeksan painijaa. Jokaisesta ottelusta vain voittaja jatkaa eteenpäin, joten haastajaksi mielivän on käytävä läpi armoton mankeli ja kukistettava peräti kolme vastustajaa. Näin siis käynnistyy suuri haastajuusturnaus perjantaina 3. helmikuuta!

Regina Rosendahl päihitti Talvisodassa Juhana Karhulan ja näytti jo raivanneen tiensä seuraavaksi haastajaksi. Shemeikka kolkkasi kuitenkin Reginan terästuolilla ja  vei samalla mahdollisuuden rehtiin titteliotteluun. Nyt Regina kohtaa turnauksessa heti egoistisen Valentinen, joka oli Talvisodassa valmis uhraamaan jopa oman voittoputkensa tuhotakseen The SANin ja Viktor Tykin ystävyyden. Reginan ja Valentinen välinen supertähtien kohtaaminen on myös Showpainifestivaalien perjantain pääottelu.

Valentinelle kostoa janoava The SAN on niin ikään mukana ja häntä vastaan asettuu avauskierroksella KOURA, jonka koomikko Tomi Haustola onnistui yllättämään Talvisodassa. Joutuuko “Saigonin salama” raivokkaan hirviön ensimmäiseksi uhriksi, vai pystyykö hän kokoamaan itsensä ja selviämään voittajana?

Edellinen mestari Karhula saa myös uuden tilaisuuden ja kohtaa kehiin palaavan Salomon Stridin. Nämä kaksi veteraania ovat taistelleet aiemmin kahdesti vastakkain FCF Mestaruudesta ja kummallakin on yksi voitto. Mikä on viime Omegan jälkeen kuin tuhkana tuuleen kadonneen Stridin painikunto ja mielentila?

Prinssi Make kävi Talvisodassa lähellä suurta unelmaansa, mutta joutui lopulta pettymään. Turnaus tarjoaa uuden mahdollisuuden, kun hän saa vastaansa elokuun Northern Queensissa Suomen-debyyttinsä tehneen Ronnie Knocksin. Selviääkö Make “paini-insinöörin” teknisestä taituruudesta vai jatkaako turnauksen todellinen jokeri eteenpäin?

Showpainifestivaaleilla 3.–4. helmikuuta ratkaistaan ykköshaastajuus, joten hanki lippusi Livetosta ja koe ainutlaatuinen turnaustunnelma paikan päällä!