SISU8 haastattelussa: Alfa

  • 16.6.2021

Mitkä olivat ajatuksesi kun kuulit olevasi mukana SISU8 turnauksessa?
A: HITTO MIKÄ HYPE! Hyppäsin varmaan LÄHES KAHDEN METRIN korkeuteen ku sain kuulla! Hymy levisi niin leveelle kun vaa mahdollista! Taisin jopa huutaa vähä! LETS GOOO!

Jaat SISU8 turnauksen estradin seitsemän muun kovan kilpailijan kanssa, miksi uskot juuri sinun vievän tavoitellun pokaalin kotiin?
A: En halua vähätellä vastustajani taitoja, mutta se voima jonka tuon kehään ei oo häviämässä kenellekkään. SEN LISÄKSI mulla on enemmän positiivista energialatausta kun kaikilla muilla osallistujilla yhteensä! En nää itseäni häiämässä.

Mitä taas pitäisi tapahtua, että voitto jää tänä vuonna sivu suun?
A: En oikeestaan tiiä, koitan pitää katseen vain kohti voittoa. Sen sijaan mietin vain miten saisin selätettyä jokaisen jonka kanssa kehään astun. Paras tapa olla häviimättä on voittaa!

Kenen uskot olevan suurin esteesi turnauksessa?
A: Suurin este on kaikki ne jotka on tehny tätä pidempään ku mä. Sieltä voi tulla temppuja joita ei oo ennen ite kohdannu. Mutta ei mitään saa pelätä, pitää vaan olla valmis kohtaamaan kaikki.

Mitä suunnitelmia sinulla on urallesi turnauksen jälkeen, tuli siitä voitto tai ei?
A: Jos voitan turnauksen, niin eihän tarvitse muuta kuin aina vain uusiin korkeuksiin! Kurottaa korkeammalle uusiin maalitauluihin. Ja jos en… no ei kai siinä auta ku vaan jatkaa yrittämistä, koittaa kehittää itteensä ja varmistaa et ens kerral ku saa mahiksen ni on parempi ja sit sillon voittaa.

Varmista pääsysi kesän kovimpaan etätapahtumaan Showpainia! ostamalla tallenne Livetosta!