SISU8 haastattelussa: Jake Luupää

  • 15.6.2021

Mitkä olivat ajatuksesi kun kuulit olevasi mukana SISU8 turnauksessa?
J: Ajattelin, että oon tässä melkein 7 vuoden aikana näkemään ja tekemään kaikenlaista, oon tehnyt itelleni nimeä, oon torpedoinut urani suoraan vessasta alas, oon kiivennyt takas ylös. Nyt tuntui ekaa kertaa siltä, että se mun taso on ollut riittävän pitkään riittävän nousujohteista, että joku päätti antaa mulle mahdollisuuden olla jotain muutakin, kun se hassu nakkikiska-sankari.

Jaat SISU8 turnauksen estradin seitsemän muun kovan kilpailijan kanssa, miksi uskot juuri sinun vievän tavoitellun pokaalin kotiin?
J: Mä olen kokenein, enkä pelkästään vuosissa. Jos sä katot niitä matseja mitä tässä on vuosien varrella käyty läpi, niin jokaisen mun tanssipariksi päätyvän täytyy kysyä iteltään et ”pystynkö mä oikeasti pysymään pystyssä tätä kaveria kauemmin?”.

Mitä taas pitäisi tapahtua, että voitto jää tänä vuonna sivu suun?
J: Kaikki me ollaan 3 sekunnin päässä siitä, että se voitto jää sivu suun.

Kenen uskot olevan suurin esteesi turnauksessa?
J: Jokainen näistä on este, kato nyt tätä talenttia! Monilla tää turnaus sisältyy tulokasvuoteen, se kertoo aika paljon siitä tasosta, millä nää painijat nykyään debytoi. Suurin este kumminkin varmaan ihan faktojen pohjalta on Tammisen Toni, oon ottanut sen kanssa erää jotain tuhat kertaa, mutta koskaan en oo sitä onnistunut voittamaan. Mielelläni pätkisin sen pois tieltä mahdollisimman aikasin.

Mitä suunnitelmia sinulla on urallesi turnauksen jälkeen, tuli siitä voitto tai ei?
J: Aina on seuraava haaste, seuraava matsi. Lopputuloksesta riippumatta teen sitä samaa, mikä mut toi tänne asti: meen eteenpäin.

Osta lippusi Showpainia! -tallenteeseen Livetosta!