SISU8 haastattelussa: Nikita

  • 29.7.2021

1. Mitkä olivat ajatuksesi kun kuulit olevasi mukana SISU8 -turnauksessa?
– Ajattelin, että on ilo ja kunnia osallistua SISU8 -turnaukseen. Olen tehnyt paljon töitä ja minut on huomattu, niin on kunnia myös näyttää, että tämä valinta ei ole mennyt hukkaan.

2. Jaat SISU8 turnauksen estradin seitsemän muun kovan kilpailijan kanssa, miksi uskot juuri sinun vievän tavoitellun pokaalin kotiin?
– Hei, mä oon täynnä yllätyksiä ja olen erittäin varma, että muut kilpailijat yllättyy siitä, kun näkee ja saa tuntee että tämä pieni iloinen virolaistyttö on myös erittäin vahva pippuripotkuinen vastus kaikille!

3. Mitä taas pitäisi tapahtua, että voitto jää tänä vuonna sivu suun?- Ainoa mikä tässä tilanteessa mun tämän vuoden voittoon voi vaikuttaa on tää epidemia – jos rajoitukset kestää eikä tilanne parane, niin ollaan kohta vuodessa 2022. Muuten en kyllä mieti voiko jäädä voitto sivu suun vaan enemmän, että voitto tulee kotiin.

4. Kenen uskot olevan suurin esteesi turnauksessa?
– No, onhan kaikilla nyt vahvuuksia – on minusta kokeneempia osallistuja, jotka ovat olleet mukana pitkään, mutta myös ihan uusia tulokkaita, kenen kanssa en ole vielä paininut. Mutta ajattelen enemmän näin, että mä oon enemmän esteenä heidän turnauksessaan. 😛😍

5. Mitä suunnitelmia sinulla on urallesi turnauksen jälkeen, tuli siitä voitto tai ei?
– Minut on kouluttanut yksi parhaista kouluttajista, olen ollut mukana mahtavissa painitreeneissä – SISU8n pokaali olisi äärettömän tärkeä palkinto. Voitto olisi todiste itselleni, että mä pystyn mihin vaan ja näytön paikka muille, että minussa on paljon enemmän. Kävis miten tahansa – SISU8n jälkeen taivas on vaan rajana !