SISU8 haastattelussa: Toni Tamminen

  • 31.8.2021

1. Mitkä olivat ajatuksesi kun kuulit olevasi mukana SISU8 turnauksessa?
– En ollut yllättynyt. Tämä on mun toinen kerta turnauksessa. Viime kerralla ottelun ulkopuolinen henkilö pilasi mun matsin sekä mahdollisuuden turnausvoittoon. Tällä kertaa varmistan, että kukaan tai mikään, ei mun voittokulkua häiritse.

2. Jaat SISU8 turnauksen estradin seitsemän muun kovan kilpailijan kanssa, miksi uskot juuri sinun vievän tavoitellun pokaalin kotiin?
– Rauman Lukko voitti jääkiekon Suomen mestaruuden. On vain luonnollinen jatkumo sille, että raumalainen kaveri voittaa myös Sisu8 turnauksen. On myös yleisesti tunnustettu fakta, että Tammisen Toni on Suomen lahjakkain, atleettisin ja työteliäin painija.

3. Mitä taas pitäisi tapahtua, että voitto jää tänä vuonna sivu suun?
– En pidä tätä mahdollisena. Se joka lähtee analysoimaan tappioita etukäteen, on jo käytännössä hävinnyt. Tammisen Toni ei ole yllätettävissä.

4. Kenen uskot olevan suurin esteesi turnauksessa?
– Turnauksessa on paljon uusia painijoita, joiden painityylistä ja liikkeistä on vielä hyvin minimaalisesti dataa saatavilla. Tämä on selvä riskitekijä, mutta työteliäisyydellä ja hyvällä scouttauksella, aion tämänkin pikku probleeman ratkaista.

5. Mitä suunnitelmia sinulla on urallesi turnauksen jälkeen, tuli siitä voitto tai ei?
– Vallitseva pandemiatilanne on aiheuttanut ikävän hidasteen painiuran etenemiselle. Se on myös tuonut esiin hyvin vihaisen Tammisen Tonin. Senpä vuoksi juuri nyt ei mikään muu kiinnosta enempää, kuin aggression purkaminen ja kaikkien eteen tulevien vastustajien silmitön pahoinpitely. Maine, kunnia, erilaiset palkinnot ja killuttimet ovat tällä hetkellä toissijaisia.