Sisu8-turnauksen semifinaalit käydään lokakuun Wrestling Show Live!:ssä: Polar-Pekko vastaan Viktor Tykki

  • 8.10.2018

Tämän vuoden Sisu8-turnaus etenee lokakuun Wrestling Show Live!ssä semifinaaleihin, jossa toinen pari on Polar Pekko vs Viktor Tykki.

Polar-Pekko on ehtinyt lyhyestä urastaan huolimatta tekemään jo todella ison vaikutuksen niin yleisön, kuin vastustajiensakin edessä. Tästä hyvänä esimerkkinä on hänen voittonsa Sisu8-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Jami Aaltoa vastaan. Tämä FCF:n yksi uusimmista nousevista tähdistä on nopeasti löytänyt omat vahvuutensa kehässä ja tuo semifinaaleihin varmasti paljon räjähtävää toimintaa.

Pekkoa vastaan asettuu jo Painikansalle tuttu Mustan Aukon tuhokone, Viktor Tykki. Tykki on tästä kaksikosta kokeneempi ja on ehtinyt kerätä jo paljon isoja voittoja vyön alle. Yhdessä Mustan Aukon kanssa Tykki on ollut pysäyttämätön eikä varmasti tule päästämään Pekkoa helpolla tässä ottelussa.

Jatkaako Pekko kirkasta tähdenlentoaan vai koituuko Tykki liian suureksi haasteeksi Mustan Aukon nielastaessaan jälleen yksi uusi uhri? Kumpi näistä nuorista lupauksista etenee Talvisota XIII:ssä käytävään Sisu8-finaaliin? Tämä ja paljon muuta ratkaistaan 20.10.2018 käytävässä Wrestling Show Live!:ssä Teatteri Forumissa.

Liput Ticketmasterista nyt!