SISU8-turnauksen välierä asettaa Alfan ja Septimuksen uusintaotteluun!

  • 11.11.2022

Marraskuun pääottelu ei suinkaan ole ainoa suuren profiilin uusinta, joka Valkoisessa Salissa nähdään. Viime kesänä toisistaan kaiken irti repineet Septimus ja Alfa kohtaavat toisensa jälleen, tällä kertaa SISU8-turnauksen finaalipaikka panoksena!

Alfa on kaksi vuotta nauttinut yleisön suosiota jokaisella esiintymisellään. Turnauksen alkuerissä ikienerginen supertähti kaatoi KOURAn varsinaisessa titaanien taistossa. Välissä matka jatkui yllättäen viime tapahtuman pääotteluun, jossa hän tuurasi vain tuntien varoitusajalla Astraali-ilmiö 3000:n Waltaa joukkuemestaruusottelussa. Häviöstä huolimatta “Lössin bossi” osoitti kykenevyytensä eliittitasolla. Nyt meininki etenee taas yksilöottelijana, tavoitteena pääsylippu tähtiin eli tuo pokaali, jolla nimi pysyy historiankirjoissa ikuisesti.

Finaalipaikka tai voitto ylipäätään ei kuitenkaan ole koskaan varmaa, kun tiellä seisoo Septimus. Dynastian hajoamisen jälkeen “Brutaaliuden pelimanni” on löytänyt identiteettinsä lyyrisestä ilmaisusta, jota Turun Runostuopin open mic -illoissakin on kuultu. Septimuksen ensimmäinen yksilösuoritus omillaan tapahtuikin aiemmin juuri Alfaa vastaan voitokkaasti. Välieriin tie kävi Patrik Miedon kustannuksella, jonka paluun kotimaisen yleisön eteen pelimanni tukahdutti kylmästi. Toimivaa kaavaa on turha rikkoa, joten samoilla keinoilla pyritään varmasti aina finaaliin asti.

Haavereilta tuskin vältytään tämän yksinkertaisen yhtälön edessä, jossa voitostaan varmoja ottelijoita on kaksi, mutta finaalipaikkoja jaossa vain yksi. Alfan turnaus päättyi viime vuonna juurikin välieräotteluun ja nyt onkin todistettava, että rahkeet riittävät loppuun asti. Septimus on ensimmäistä kertaa rakentamassa omaa perintöään tavoitteenaan todistaa kykynsä nousta yksin samalle huipulle, jota piti niin kauan joukkueena hallussaan.

Tepsiikö runoilijalla samat temput, joilla Alfa kaadettiin kesällä? Kestääkö Alfan itsevarmuus ja kantti, kun uusintaottelun aiempi tulos kummittelee menneisyydessä? Hanki lippusi Livetosta ettet missaa ottelua, joka tulee muovaamaan kummankin soturin kohtaloa!