SISU8-turnauksen voittajat kohtaavat Wrestling Show Live!:ssä

  • 29.1.2019

SISU8.

Jo nimi sanoo kaiken.

Kahdeksan ottelijaa joutuvat koetukselle nähdäkseen kuka heistä on kukkulan kuningas; nähdäkseen kenellä heistä on eniten tahdonvoimaa ja kykyä nousta yli muiden.

”Voittoni turnauksessa oli itselleni merkittävä, koska pystyin todistamaan epäilijöille olevani tuleva mestari ja painikaartin sisukkain ottelija.”

                      – Mikko Maestro, SISU8 2017 Voittaja

Vuoden 2017 SISU8-turnaus

Yksinkertaisesta rakenteestaan huolimatta – kahdeksan ottelijan eliminointiturnaus- tai ehkä sen takia, ottelijat joutuvat todelliselle koetukselle: yksi tappio ja olet pelistä pois. Onni saattaa olla myöten ehkä yhden ottelun verran, mutta kolmen ottelun voittoputki toisia yhtä voitonnälkäisiä ottelijoita vastaan vaatii paljon enemmän. Se vaatii veitsentarkkaa tasapainottelua lyhytaikaisten, intensiivisten ottelusuoritusten välillä ja pitkäjänteistä valmistautumista seuraavaa ottelua varten, panosten vain kasvaessa finaaliottelun lähestyessä.

Lopussa häämöttää SISU8-turnauksen voitto ja nimen kaiverrus SISU8-pokaaliin.

SISU8-pokaali kaikessa komeudessaan.

SISU8 on katse tulevaisuuteen, enne tulevasta. Vaikka turnauksia on tällä hetkellä järjestetty vasta kaksi, merkit ovat selvät: turnauksen huipulle nousevia ottelijoita kannattaa pitää hyvin tarkkaan silmällä. Täällä hetkellä ensimmäinen SISU8-voittaja, Mikko Maestro, on nykyinen FCF Wrestlingin mestari, ja toinen SISU8-voittaja, Vili Raato, on nyt ykköshaastaja ja valmistautuu toistamaan saman tempun kuin Maestro.

Myös vuoden 2018 SISU8-turnauksen toinen finalisti, Polar Pekko, on kääntänyt päitä ja näyttänyt painikansalle että hänessä on potentiaalia kohota korkealle, ja on varmasti vahva ennakkosuosikki seuraavassa SISU8-turnauksessa edellisen suorituksensa perusteella.

”Sisu8-turnauksen voitto oli todistus siitä, että todellisuudessa, sinun ei tule ole olla täynnä sisua sillä sisu ei voita älyä.”

                      – Vili Raato, SISU8 2018 Voittaja

Vuoden 2018 SISU8-turnaus

2.2.2019 Wrestling Show Live, Teatteri Forumissa Helsingissä, Suomen kaksi SISU8-voittajaa kohtaavat jälleen kerran, tällä kertaa panoksena enemmän kuin lupaus tulevasta suuruudesta: panoksena on tällä kertaa FCF Wrestlingin mestaruus. Tapahtui lauantaina sitten mitä tahansa, Mikko Maestro ja Vili Raato ovat molemmat kaivertaneet nimensä suomipainin historiaan ja heidän suorituksensa ovat se mittatikku jolla tulevat SISU8-ottelijat mittavat menestystään.

 

”Edellisessä kohtaamisessamme aliarvioin Maestron sinnikyyden. Tällä kertaa Maestro saa olla ihan niin sinnikäs ja urhea kuin haluaa, mutta se tulee olemaan täysin turhaa.”

– Vili Raato

”Tuo paikalle kaikki mitä sulla on ja kaikki ketkä sä tunnet! Se ei tuu rittämään, koska tämä ottelu tulee olemaan Mikko Klassikko! PS: nimesi on hyvin kuvaava koska haiset aivan raadolle. ”

– Mikko Maestro

 

Wrestling Show Live! liput nyt Ticketmasterista!