Strid haastaa Shemeikan mestaruudesta!

  • 3.5.2022

Lahden tapahtuman pääottelussa Shemeikka puolustaa FCF Mestaruutta toista Joukkuemestaria, Salomon Stridiä vastaan!

”Ässä” nosti viime Talvisodassa voiton merkiksi mestaruusvyön ilmaan massiivisten suosionosoitusten saattamana. Tämän jälkeen tuoreen mestarin saldolle on kertynyt onnistuneita puolustuksia vuoron perään Ower Powerin Polar Pekkoa ja Johnny McMetalia vastaan, joista Shemeikka suoriutui niin titteli kuin tyylipisteetkin plakkarissa.

Salomon Strid voi kuitenkin olla vaikein pala mestarille, sillä Dynastian voimanpesän omat saavutukset puhuvat puolestaan. Nykyisen Joukkuemestaruuden lisäksi Strid on aiemmin pitänyt hallussaan sekä Pohjoismaiden mestaruutta, että FCF Wrestlingin nimenomaista huippukultaa. Tuskin mikään tekisi tuota väkivaltaista järkälettä yhtä onnelliseksi, kuin seistä myös yksilömestaruuden hallitsijana toistamiseen.

Kun tällaiset ottelijat kohtaavat korkeilla panoksilla, niin varmaa on, ettei kumpikaan anna periksi milliäkään. Kuitenkin vain toinen voi lähteä mestaruus nimissään kotiin Lahden Sammiosalista. Kummankin osapuolen yrittäessä murtaa murtamatonta vastustajaa voidaan varmasti odottaa kevään tähän asti suurinta spektaakkelia.

Tätä unohtumatonta kohtaamista pääset todistamaan varmistamalla lippusi nyt Livetosta!