Strid ja Arokoski ottavat vihdoin mittaa Brändistä joukkuemestaruusottelussa

  • 28.11.2023

Olipa Tammisen Tonista tai Sebastian Vauhkosesta mitä mieltä hyvänsä, Brändi on ollut poikkeuksellisen sitkeä pala FCF Joukkuemestaruuden historiaa. Nyt itsevarma kaksikko seisoo vasta tänä syksynä muodostuneen, mutta jo suorastaan pelottavan dominoivan Kerma -yhteenliittymän riveissä, ja roikottaa mestaruusvöitä haastajien nenän edessä kuin porkkanaa ongessa.

“Pirkanmaan oma poika” Severi Arokoski selvisi kuuden joukkueen Tiimien Törmäyksessä voittajaksi lokakuussa otettuaan ratkaisevan voiton Inkvisitiosta, mutta koska Alfa tuurasi Salomon Stridiä tässä ottelussa, vaati Brändi tätä lunastamaan oman paikkansa joukkuemestaruuskamppailussa. Haastetta kaihtamatta Strid kohtasi marraskuussa sekä Vauhkosen että Tammisen kolminottelussa, ja voitti. Naamiot on täten riisuttu, ehdot täytetty ja esteet karistettu: Salomon Strid mittelee oikeutetusti ja jossittelematta Severi Arokosken rinnalla Routapisteen joukkuemestaruusottelussa Brändiä vastaan.

Leivotaanko Routapisteen puhurin pyörteissä uudet joukkuemestarit, vai lunastaako Kerma lupauksensa “teurastaa” vastustajansa? Kykenevätkö entinen FCF Mestari, väkivaltataiteilija Strid ja ilmojen halki kotkan lailla liitävä Arokoski yhdessä yllättämään Brändin? Se nähdään Valkoisessa Salissa 16. joulukuuta!