Suomalaisen showpainin kulmakivi ja nouseva tähti kohtaavat Tampereella ensimmäistä kertaa!

  • 14.3.2024

”Me ollaan täällä, koska me halutaan suomalaiseen showpainiin lisää legendoja”, sanoi uudelle koulutusryhmälle Juhana Karhula, suomalaisista showpainilegendoista absoluuttisin. “Valioyksilö” Vincenzo otti nämä Karhulan Legenda Painikoulusta -dokumenttisarjassa lausumat sanat elämäntehtäväkseen.

Nyt räjähdysmäistä nousua tekevä, Kermaa edustava järkälemäinen Vincenzo ottaisikin aimo harppauksen kohti legendastatusta, jos onnistuu pysymään voittamattomana tähän asti varmasti suurinta haastettaan, entistä moninkertaista FCF Mestaria, Karhulaa vastaan.

Prinssi Maken otteesta irtauduttuaan Karhula on löytänyt uuden suunnan uralleen. Hän ei varmasti anna tielleen osuneen roomalaisen veistoksen pysäyttää matkaansa. Ei ole olemassa kikkoja, joita tämä painiveteraani ei tunne, sillä tämä todellakin on ”King Kong Karhulan kehä”!

Karu totuus on kuitenkin se, että jo parissa vuodessa Valioyksilö on ehtinyt niittää pahaa mainetta tekemällä vastustajistaan nopeasti selvää. Onkin vaikea sanoa, kumpaa suosii enemmän se, että pelkästään Juhana Karhulan otteluiden lukumäärä on lähes nelinkertainen verrattuna Vincenzon yksilöotteluiden yhteenlaskettuun minuuttimäärään.

On ilmeistä, kenen puolella kokemus on, mutta kummalta löytyy enemmän raakaa fyysistä voimaa? Loppuunmyydyssä Teatterimontussa 16. maaliskuuta Goljatti kohtaa Goljatin kamppailussa, jonka vain toinen voi voittaa!