Suomipainin kuninkaalliset vihdoin vastakkain!

  • 2.4.2024

Liittolainen, ystävä, hyväksikäyttäjä ja petturi. Prinssi Make on viime vuosina ollut Juhana “King Kong” Karhulalle monia asioita. 

Nyt he ovat vihollisia. 

Karhulasta ei ollut hullun prinssin hirmuvallan jakajaksi, sillä sisimmässään Juhana ei ole mitä Make on – paha. Prinssin pahuudelle ei ole vertaa ja tämän Karhula on saanut karvaasti kokea kahdessa edeltävässä tapahtumassa, Maken aiheutettua suomalaisen showpainin absoluuttiselle legendalle tappiot. Juhana olisi kuitenkin valmis kääntämään uuden sivun elämässään ja jättämään taakseen tämän myrkyllisen ihmisuhteen, mutta sadistiselle vallantavoittelijalle se ei sovi.

Make on valmis siirtymään eteenpäin vasta kun on lopettanut Karhulan pitkän ja legendaarisen uran. Tämä ihmishirviö haluaa syrjäyttää kuninkaan valtaistuimeltaan hinnalla millä hyvänsä, mutta Juhanalla on kenties vielä valta ja voima päihittää sydämeltään mätä prinssi.

Kuka kruunataan suomipainin absoluuttiseksi kuninkaalliseksi? Onko tämä Juhanan viimeinen ottelu? Vai kukistaako kuningas nousukkaan prinssin? Osta liput Livetosta ja saavu Valkoiseen Saliin 13. huhtikuuta todistamaan kuninkaallisten koitosta!