Suomipainin Messias vastaan Puolen Suomen Painija

  • 10.5.2018

Omegassa vastataan ikivanhaan kysymykseen: ”Kummasta tulee kovempia jätkiä, Muhokselta vai Limingalta?” Suomipainissa jo veteraanistatuksen saavuttanut, entinen FCF mestari Salomon Strid ei katsellut hyvällä Ionin pääottelupaikkaa helmikuun Wrestling Show Live!:ssä. Pienen tönimiskilpailun jälkeen Puolen Suomen Painijana itseään tituleeraava Ioni kävi voittamassa Hardcore-ottelun ja voittamassa yleisön sydämet.

Nyt nämä kaksi äärimmäisen taitavaa ottelijaa ottavat ensimmäistä kertaa yhteen Helsingin Gloriassa, jossa molemmilla on valtavasti todisteltavaa ja voitettavaa. Strid on mestaruutensa jälkeen saavuttanut menestystä, muttei kuitenkaan päässyt haistelemaan sitä kaikkein kirkkainta palkintoa kun ykköshaastajuudessa roikkunut Mikko Maestro on vienyt mestaruusottelupaikat Stridin nenän edestä. Ioni taas on valtavasta suosiostaan huolimatta voittanut vain yhden ison ottelun kolmivuotisella urallaan. Ionin potentiaali on silminnähtävää mutta päästäkseen todellisesti huippukahinoihin on ensin tieltä raivattava kokenut, armoton ja aggressiivinen Strid joka ei ole luovuttamassa paikkaansa nokkimisjärjestyksessä helpolla.

Glorian kirkkaat valot paljastavat tästä taisteluparista väkevämmän soturin. Pohjoisen pojat kolistelevat sarviaan ja palkintona on kouriintuntuva nousu FCF:n sisäisissä rankingeissa. Kumpi laulaa ensin: Longinuksen Keihäs vai TajuaTKO?

Wrestling Show Live!
Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
Liput myynnissä Tiketissä nyt!