Talvisota XIII VIP-liput ja Pikkujoulupaketti nyt myynnissä!

  • 12.11.2018

Ensimmäistä kertaa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia VIP-luokan elämys suomalaisen showpainin vuoden päätapahtumaan VIP-lipuillamme tai viettää mukavaa pikkujoulua valitsemallasi porukalla Pikkujoulupaketillamme.

Lippuja on tarjolla rajoitettu määrä, joten osta omasi ajoissa! Lippujen viimeinen myyntipäivä on 24.11.2018. Tilaisuudessa on erillinen anniskelualue, ikäraja K18. Lipuissa ei ikärajoja, tapahtuman suositeltu alaikäraja on 12 vuotta. Lisätiedustelut sähköpostitse [email protected].

VIP-liput:

VIP-lippuun sisältyy istumapaikat kehän vierestä, preshow ennen varsinaista showta, kanafetasalaattibuffet virvoitusjuomilla, oma sisäänkäynti, FCF Wrestlingin fanintuotepaketti ja fanitapaaminen painijoiden kanssa shown jälkeen. Tapaamisessa on mahdollisuus ottaa fanikuvia omalla kameralla.

VIP-lipun hinta on early bird -tarjouksena 18.11.2018 asti hintaan 64,90 €. Normaalihinta 69,90 €.

Pikkujoulupaketti:

Pikkujoululippuun sisältyy istumapaikat showhun, kanafetasalaattibuffet virvoitusjuomilla ja fanitapaaminen painijoiden kanssa. Tapaamisessa on mahdollisuus ottaa jouluaiheisia yhteiskuvia omalla kameralla.

Pikkujoulupaketin hinta on 42 € / lippu, ryhmän minimikoko on 5 henkilöä. Tilaukset vain sähköpostitse [email protected].

Tervetuloa nauttimaan kanssamme vuoden mahtavimmasta showpainielämyksestä!