1.12.2018 Talvisota XIII

Vuoden suurin showpainispektaakkeli Talvisota saavuttaa 13 vuoden iän. Perinteikkäässä Töölön Kisahallissa järjestettävä Talvisota XIII tuo suomalaisen showpainin kirkkaimmat tähdet kolmetuntiseen eepokseen Helsingin keskustassa.

Tapahtuma alkaa klo 18.00 kesto n. 3h
Ovet aukeavat ennakkolipun ostaneille klo. 17:00, muille klo 17:30
Tapahtumalla on suositusikäraja K-12. Nuoremmat vanhemman seurassa.
Tapahtumalla anniskelualue.

 

VIP-liput:

VIP-lippuun sisältyy istumapaikat kehän vierestä, preshow ennen varsinaista showta, kanafetasalaattibuffet virvoitusjuomilla, oma sisäänkäynti, FCF Wrestlingin fanintuotepaketti ja fanitapaaminen painijoiden kanssa shown jälkeen. Tapaamisessa on mahdollisuus ottaa fanikuvia omalla kameralla.

VIP-lipun hinta on early bird -tarjouksena 18.11.2018 asti hintaan 64,90 €. Normaalihinta 69,90 €.

Pikkujoulupaketti:

Pikkujoululippuun sisältyy istumapaikat showhun, kanafetasalaattibuffet virvoitusjuomilla ja fanitapaaminen painijoiden kanssa. Tapaamisessa on mahdollisuus ottaa jouluaiheisia yhteiskuvia omalla kameralla.

Pikkujoulupaketin hinta on 42 € / lippu, ryhmän minimikoko on 5 henkilöä. Tilaukset vain sähköpostitse [email protected].

Tervetuloa nauttimaan kanssamme vuoden mahtavimmasta showpainielämyksestä!

 

Vuoden suurimman tapahtuman pääottelussa nähdään maata järisyttävä kohtaaminen. Entinen oppipoika Mikko Maestro haastaa, kenties viimeistä kertaa entisen opettajansa, FCF-mestarin ”The Rebel” StarBuckin FCF:n mestaruudesta. Maestro ansaitsi mestaruuden ykköshaastajuuden sekä paikan Talvisodan pääottelusta palatessaan Suomen painikehiin lokakuun Wrestling Show Live!:ssä StarBuckin järjestämien potkujen jälkeen, voittaen samalla Suomen suurimman Rumble-ottelun.

Miesten välinen vihanpito on äitynyt niin häijyksi ja miesten kohtaamiset ovat olleet niin tasaisia, että FCF Wrestlingin mestaruuskomitea on päättänyt ottelun käytäväksi 30-minuutin Iron Man säännöillä. Painijat ottelevat siis 30 minuuttia, jonka jälkeen ottelija, kenellä on enemmän selätyksiä, luovutuksia tai muita ratkaisusuorituksia, on voittaja ja FCF Wrestlingin mestari!

 

Talvisota XIII:ssä nähdään myös ensimmäistä kertaa, ainoastaan ennakkolipun ostaneille, pre-showna ”Talvisodan Ihme” Battle Royal -ottelu. Ennakkolipun ostajat pääsevät heti kello 17:00 ovista sisään ja Talvisodan Ihme -ottelu alkaa 17:15. Näin pääsee myös varaamaan parhaat paikat permannolta. Lippujen myynti ovelta alkaa siis vasta 17:30

Ottelussa kaikki painijat aloittavat kehässä tähtäimenään eliminoida kaikki vastustajat heittämällä nämä yläköyden yli pois kehästä. Voittajaksi selviytyy painija, joka viimeisenä seisoo kehässä.

 

Shemeikka vastaan Viktor Tykki, suomalaisen showpainiskenen moderni klassikko. Nyt tähän eeppiseen saagaan kirjoitetaan sen toistaiseksi viimeinen luku Talvisota XIII:ssä, kun miehet ottavat yhteen vielä kerran, tunteella brutaalissa I Quit -matsissa. Ottelumuodossa ainoa keino päihittää vastustaja on yksinkertaisesti nöyryyttävästi saada tämä sanomaan mikrofoniin ”Minä luovutan”. Muita sääntöjä ei tunneta ja ottelun voidaankin odottaa äityvän varsin väkivaltaiseksi taisteluksi.

Samasta koulutusryhmästä ponnistaneet ottelijat ovat kilpaa kavunneet FCF:n kovimpien tekijöiden joukkoon. Heidän viimeisin koitos tämän vuoden toukokuussa päättyi Tykin täpärään voittoon. Eeppisen kuuden miehen joukkueottelun laannuttua vihanpito näytti olevan jo taputeltu. Molempien miesten päädyttyä SISU8-turnauksen välieriin lokakuun Wrestling Show Live!:ssä alkoi kuitenkin tapahtua: Illan päätteeksi molemmat miehet olivat aiheuttaneet toisilleen hintavat tappiot välierissä ja eliminoineet toisensa Talvisodan pääotteluun oikeuttaneesta Rumblesta. FCF Wrestlingin toimitusjohtaja Juhana Karhula määräsi I Quit -ottelun Talvisotaan nimenomaan saadakseen päätöksen tälle tuhoisalle, lähes kaiken nielaisevalle vihanpidolle.

Vuoden alusta saakka Salomon Strid ja Ioni ovat olleet nokat vastakkain ja aiheuttaneet toisilleen harmia. Stridin mielestä Ionin paikka on selvästi alempana ravintoketjussa ja Ioni taas on valmis tekemään mitä tahansa näyttääkseen, että hänen paikkansa on FCF:n kirkkaassa kärkikastissa.

Viime toukokuun Omegassa koitettiin jo selvittää, kumpi näistä painijoista on parempi, mutta ottelu päättyi ratkaisemattomana tuplauloslaskuun. Syyskuun Wrestling Show Live!:ssä nokkapokka eskaloitui siihen, että vihastunut Strid aiheutti Ionin käden murtuman terästuolilla. Tästä raivostuneena, ja kipsin pienellä avustuksella, Ioni sai eliminoitua Stridin Suomen suurimmasta Rumblesta. Nyt Strid on vaatinut, että herrat kohtaavat Talvisota XIII:ssä ilman kipsin avustusta. Loppujen lopuksi toimitusjohtaja Juhana Karhula sekä tuomari-Teemu vetivät tiukan linjan määrätessään Ionin kipsin laittomaksi aseeksi. Mikäli Ioni siis käyttää kipsiä Stridiä vastaan, hänet diskataan ja Strid julistetaan ottelun voittajaksi.

 

SISU8-turnauksen loppuottelu häämöttää. Syyskuussa alkaneen turnauksen finaaliin ovat selvinneet turnaukseen ensimmäistä kertaa osallistuva Polar Pekko​ sekä toistamiseen finaaliin tiensä taistellut Vili Raato.

Superlahjakkuus Pekko on ampaissut raketin lailla suomalaisten painifanien suosioon. Räjähtävällä painityylillään sekä periksiantamattomalla asenteellaan ihastuttanut nuorukainen on repinyt ja raastanut itsensä SISU8-turnauksen finaaliin ensikertalaisena. Vastaan asettuu paljon nähnyt ja kokenut Vili Raato, joka viime vuoden SISU8-finaalin tappion jälkeen hakee vihdoin sitä kirkkainta onnistumista turnauksessa. Raato ei tällä kertaa voi luottaa turnauksessa häntä tukeneen Mustan Aukon apuun, sillä koko ryhmä on kielletty kehän laidalta Talvisodassa. Pystyykö Raato tukahduttamaan Pekon liekin yksin, vai meneekö Pekko Raadosta läpi vääjäämättömällä tiellään tähtiin?

 

Talvisotaan saadaan myös värikäs kuuden henkilön joukkueottelu. Reimin kimppuun marraskuun Sideshown ottelun jälkeen käynyt Regina Rosendahl sekä hänen kaksi uskollista Vankiaan kohtaavat Reimiä pelastamaan saapuneet Make Smoothin ja Jami Aallon sekä kaltoin kohdellun Reimin.

Regina on asennemuutoksensa jälkeen nojannut enemmän ja enemmän vankiensa apuun otteluissa, eikä tämäkään koitos varmasti jää ilman vankien kikkailua. Reimi taas hakee Smooth & Stonedin säestämänä nousua Suomen naispainin kärkinimiin. Miten nuori nainen onnistuu tehtävässään, kun vastassa on kokenut konkari ja kiistaton naispainin kuningatar, Regina?

 

Yleisössä epämukavuutta aiheuttava H.C. Andersen on viime aikoina käynyt rankasti metallisoturi Stark Adderin hermoille. Nyt, vuoden suurimman tapahtuman parrasvaloissa, Talvisota XIII:ssä, Adderille siunaantuu vihdoin mahdollisuus maksaa potut pottuina mies miestä vastaan.

Miesten painityylit ovat toistensa täydet vastakohdat, Andersen on omien sanojensa mukaan uudelleensyntynyt ”Hooseksuaali” ja on uudelleen määrittänyt vastustajan iholle menemisen, miehen vahvin ase onkin juuri vastustajan psykologinen horjuttaminen. Adder taas on pitkänlinjan soturi, FCF Wrestlingin kenties eniten kunniaa herättävä ottelija lähestyy taisteluita aina kylmäpäisesti, järjestelmällisesti ja tekniikka edellä. Kumman Kung-fu on vahvempaa Talvisodassa? Onko Andersen päässyt Adderin pään sisälle?