The SAN vs. Valentine “Minä lopetan” -ottelussa!

  • 24.5.2023

Kaikki alkoi Viktor Tykistä. Valentine, tuo katala kiusanhenki, otti Tykin ja hänen tappioputkensa silmätikukseen ja painosti tätä lopettamaan painiuransa. ”Saigonin Salama” The SAN, Tykin ystävä ja joukkuetoveri, puolestaan uskoi Tykkiin ja kannusti häntä ehkä liiankin hanakasti haastamaan kiusaajansa. Tämän Tykki lopulta teki ja enemmänkin, sillä hän laittoi painiuransa likoon haastaessaan Talvisodassa kolminotteluun sekä Valentinen että SANin.

Ja niin siinä kävi, että Tykki hävisi kolminottelun – muttei Valentinelle. Koitoksen viimeisillä hetkillä Vallu sai molemmat maihin ja selättämisen sijaan raahasi SANin Tykin päälle. Kuten Valentine oli sadistisesti laskelmoinut,  ystävänsä uran lopettaminen mursi SANin. Hän menetti suuntansa ja suistui toverinsa tavoin tappioputkeen. Hyvittääkseen tekonsa, SAN haastoi Valentinen otteluun, mutta hävisi kierojen metkujen ja raukkamaisen keplottelun vuoksi, jolloin epävarmuus ja ahdinko syvenivät entisestään.

https://www.wrestling.fi/omega-27-5-2023/The SAN sai viimein jonkinlaisen hyvityksensä, kun hän huhtikuun Rumble-ottelussa eliminoi Valentinen. Tätä vanha kelmi ei kuitenkaan niellyt, vaan palasi laittomasti otteluun ja eliminoi vihollisensa. Kumpikaan ei siis ansainnut mestaruusottelua Omegaan, mutta jotain he saivat tulevaisuutensa varalle, nimittäin lakipisteen vihalle toisiaan kohtaan ja vääjäämättömän päätöksen tälle tarinalle. Omegassa heidän välillään käydään pahamaineinen “Minä lopetan” -ottelu. Tässä brutaalissa matsimuodossa kaikki on laillista, eikä selätyksiä tai luovutuksia tunneta, vaan ottelun voi voittaa ainoastaan ajamalla vastustajansa niin tukalaan tilaan, että hän joutuu ääneen julistamaan lopettavansa. Nyt panokset on vieläpä korotettu erityisellä tavalla, sillä ottelun häviäjä joutuu – kuten Vallu-ryökäle asiasta piikitteli Tykin lihaa tämän runollisen saagan alussa – myös lopettamaan uransa FCF Wrestlingissä!Pystyykö The SAN löytämään tiensä voittoon, vai jatkaako Valentine yleisön rakastamien sankareiden karkottamista? Yksi asia on varmaa: Omegan jälkeen vain toinen ottelijoista jatkaa FCF Wrestlingissä. Hanki lippusi livetosta ja saavu 27. toukokuuta Valkoiseen Saliin todistamaan erään luvun päätös.