Valioyksilö vs. Alfa II Omegassa!

  • 12.5.2023

Kukaan ei ole kyennyt vielä päihittämään Vincenzoa – tai saanut häntä edes maihin. “Valioyksilön” edessä ovat kaatuneet suomalaisen showpainin ykkösnimet kuten Viktor Tykki, Severi Arokoski sekä Paini-Weikot eli Jake Luupää ja Ken Kallio. Tyypillisesti Vincenzon vastustajat eivät kestä kuin korkeintaan muutaman minuutin, kunnes armoton Valiolukko on kiinni, ja uhrin toivoton pyristely johtaa vääjäämättömään luovutukseen.

Tämän tietää vallan hyvin ”Lössin bossi” Alfa. Hän hävisi Talvisodassa Vincenzolle SISU8-turnauksen finaalin vain minuutin kestäneessä ottelussa. Alfa ei suuresta koostaan ja räjähtävästä voimastaan huolimatta pääsyt irti kohtalokkaasta lukosta, vaan joutui luovuttamaan käytännössä heti. Taistelua hän ei kuitenkaan luovuttanut, sillä jo seuraavassa tapahtumassa Alfa vaati uusintaottelua Vincenzoa vastaan. Roomalainen asteli itsevarmasti kehään ja vastasi haasteeseen millä muullakaan, kuin Valiolukolla, ja retuutti vastapuolelta tajun kankaalle. Vincenzolla ei ollut enää mitään todistettavaa Alfalle.

Miehet sattuivat vielä kohtaamaan toisensa huhtikuun Rumble-ottelussa. Silloin Alfan onnistui yllättäen eliminoida Vincenzo, joka tästä kimpaantuneena (ja managerinsa Lars Vegasin vastusteluista huolimatta) tekikin itse haasteen uusintaottelusta Omegassa. Alfa sai vihdoin haluamansa, mutta haukkasiko hän liian ison palan? Ainoa Vincenzoa vaarallisempi asia on vihainen Vincenzo ja nyt hän on raivoissaan. Edellisellä kerralla häviö tuli minuutissa, mutta tällä kertaa lyhyt kesto voisi olla jopa helpotus.

Onko Valioyksilöä mahdollista kaataa? Pystyykö Alfa lunastamaan paikkansa huipulla tekemällä mahdottoman? Osta liput Livetosta ja saavu Valkoiseen Saliin 27. toukokuuta todistamaan spektaakkelia!