Valkoisessa Salissa kannetaan vastuu suunsoitosta!

  • 29.1.2024

Salomon Strid ja Severi Arokoski ylsivät Routapisteessä kosketusetäisyydelle FCF Joukkuemestaruudesta, mutta eivät kuitenkaan aivan saaneet vöitä otteisiinsa. Lahdessa kaksikolle tarjoutui uuden vuoden kunniaksi uusi mahdollisuus, mutta kaikkien, eikä vähiten väkivaltataiteilijan itsensä yllätykseksi, Strid tuli selätetyksi. Ymmärrettävästi tunnelma takahuoneessa ei taiston tauottua ollut kovinkaan makea, mutta erityisen suolaisen siitä teki Katve, joka ohi kävellessään hieroi sitä itseään Stridin haavoihin. Vaikka Strid on viimeisen vuoden aikana tuonut mukavampaa puoltaan esiin, ei tälle kaiken mahdollisen voittaneelle tekniikkapainin järkäleelle räävitä päätä ilman seuraamuksia.

Katve taas muodostaa Levottomat Kaksi -jengin yhdessä Toxic Roxyn kanssa Reimin lähdettyä kotimaisista kehistä. Vaikka yhteiskunnan reunamilla norkoilevan kaksikon ottelutulokset ovat viime aikoina olleet vähintään yhtä kyseenalaisia kuin heidän moraalikäsityksensäkin, ovat nämä hylkiöt ennenkin onnistuneet yllättämään kovia nimiä häikäilemättömyydellään. Olisikin aikamoinen temppu palata voittosarakkeeseen päihittämällä Suomen mahdollisesti fyysisesti kyvykkäin kaksikko. Voi hyvin olla, että juuri tämän ottelun konkretisoitumista nämä hyeenat halusivatkin ampiaispesää sohiessaan.

Riittääkö Stridin ja Arokosken yhdistelmä tekniikkaa, voimaa sekä nopeutta vääntämään voiton rehellisin ottein? Vai onko mahdollista, että yleisön suosikit astelevat turhan sinisilmäisinä kehään viekkaiden Katveen ja Toxic Roxyn eteen? Valkoisen Salin loppuunmyyty yleisö saa tietää vastauksen ensi lauantaina 3. helmikuuta!