Vanhat arkkiviholliset Jessica Love ja Juhana Karhula kohtaavat jälleen!

  • 27.1.2024

FCF Wrestlingissä ei ole kovin montaa taisteluparia, joilla on yhtä pitkä ja verinen historia kuin Jessica Lovella ja Juhana ”King Kong” Karhulalla. Pitkillä urillaan nämä suomalaisen showpainin veteraanit ovat piesseet toisistaan irti kaiken mikä lähtee. Monet muistelevat heidän klassikko-ottelujaan viime vuosikymmenellä, ja nyt, pitkästä aikaa, he katsovat tosiaan jälleen silmästä silmään painikehässä.

Karhula on juuri aloittanut uuden luvun elämässään käännyttyään Routapisteessä manipuloivaa ja alistavaa ”ystäväänsä” Prinssi Makea vastaan. Hän viimein näki sen, minkä fanit ovat aina tienneet: Make on kammottava ihmishirviö ja Juhana itse sydämeltään puhdas ja oikeudenmukainen taistelija. Nyt Karhula haluaa osoittaa uuden suuntansa päihittämällä rehdisti vanhan kilpakumppaninsa.

Love onkin lähestulkoon yhtä hirvittävä vastavoima kuin muuan läpimätä prinssi. Hän on tauolta palattuaan kylvänyt silmitöntä väkivaltaa ja rääkännyt mielivaltaisesti etenkin pienempiään ja heikompiaan. Karhula on kaukana pienestä ja heikosta, mutta Jessica tekee varmasti kaikkensa kukistaakseen vihollisen menneisyydestään ja noustakseen lopullisesti hänen yläpuolelleen.

Kumpi näistä lajimme legendoista selviää voittajana? Entä laittaako katala Prinssi Make likaiset näppinsä peliin? Loppuunmyyty Valkoinen Sali saa todistaa historiallista uusintaottelua 3. helmikuuta!