Vesileppiksellä järjestettävän Rock Fightin aikataulu ja ottelukortti on valmis!

  • 16.2.2018

24.2.2018 Vesileppis Areenalla Leppävirralla järjestettävässä Rock Fight tapahtumassa lavalle nousee yksi Suomen tunnetuin ja vanhin punk-bändi Klamydia ja huippusuosiota nauttiva Petri Nygård.

Tämän lisäksi illalla nähdään kuusi huippuluokan showpainiottelua, joita tähdittävät kotimaisten ykkösnimien lisäksi myös Euroopan kärkinimet.

Liput tapahtumaan löytyvät Seat4me -sivulta.

Showtime kello 18.30. Tarkemmat aikataulut täältä!

Rock Fightissa nähdään kansainvälinen maaottelu illan päämatsissa, kun 191 senttinen ja 190 kiloinen järkäle Demolition Davies saapuu Saksasta haastamaan hallitsevaa Valhalla Nordic Wrestling-mestaria, Kanadan-suomalaista maamme showpainipioneeria ”The Rebel” StarBuckia! Erikoiserotuomariksi on nimetty seitsemänkertainen Suomen raskaansarjan kehonrakennuksen mestari ja kaikkien aikojen suomalainen bodauslegenda Boogie Mustonen!

 

Venäjän naispainin kansainvälinen ylpeys ja kaunotar ”The Goddess of Wresting” Natalia Markova kohtaa Rock Fightissa Ruotsin ykkösnimen naistenpainissa, Helena Sixtin. Nämä naiset ovat pitkään tähdittäneet tapahtumia ympäri Eurooppaa, ja jopa Yhdysvaltoja, eikä tästä ottelusta varmasti tule puuttumaan toimintaa ja tunnetta!

 

Tapahtumassa nähdään todella mielenkiintoinen ja hurja ottelu, kun neljä miestä astuvat kehään kaikki toisansa vastaan ja samaan aikaan. Tämän lisäksi tässä Fatal Fourway Weapons Match-ottelussa kaikki keinot ovat sallittuja, ja ottelijat voivat käyttää mitä tahansa aseita (poislukien terävät aseet ja käsiaseet) pistääkseen muut matalaksi. Wrestlingin maailmassa tämä yleensä tarkoittaa terästuoleja, pöytiä, erinäisä taloustavaroita, roskakatoksen antimia ja kenties mitä muuta! Muistakaa kannustaa suosikkianne, kun mystinen maskimies Shemeikka, Pohjolan Villimies Heimo Ukonselkä, ”Puolen Suomen Painija” Ioni ja pahasisuinen rääväsuu Vili Raato pistävät kunnolla haisemaan.

 

Illalla nähdään myös todella kova maaottelu Suomen ja Venäjän välillä, kun Iisalmesta kotoisin oleva Talaskankaan oma poika, Suomen ”Metallisoturi” Stark Adder kohtaa pahasisuisen ”Venäjän Ahman” Vladimir Kulakovin! Tässä on kaksi maidemme kokeneinta ottelijaa kyseessä, eli meno tulee tasavarmasti olemaan sen mukaista!

 

Tapahtumassa käydään myös iso kuuden miehen joukkueottelu! Kolme vastaan kolme asettelulla mennään kun Pyöveli Petrov, Toni Tamminen ja Salomon Strid kohtaavat Make Smoothin, Mikko Maestron sekä Johnny McMetalin. Yksi selätys tai luovutus vain tarvitaan, että joukkue julistetaan voittajaksi. Tässä matsissa on varmasti vauhtia ja vimmaa kun konkarit ja alokkaat liittoutuvat molemmin puolin!

 

Avausottelussa nähdään nuorien leijonien taistelu kun uhmaava raskassarjalainen Möykky kohtaa ”Lapin Luchadoren”, nuoren akrobaatin, nimeltä Jami Aalto. Molemmat alokkaat ovat nälkäisiä ja täynnä tarmoa ja salettia on, että Vesileppis Areenalla nämä nuoret herrat pistävät haisemaan!