Walta palaa joukkueparinsa Stellan vierelle vastustamaan Inkvisition ylivoimaa!

  • 15.5.2024

Stella ja Walta ovat koko uransa ajan olleet nyt jo yhdeksi suomalaisen showpainin huippujoukkueeksi kasvanut Astraali-ilmiö 3000. Kuluneen vuoden aikana tätä kaksikkoa on nähty yhdessä valitettavan harvoin Inkvisition rusikoitua Walta pitkälle sairaslomalle. Stella onkin yrittänyt kostaa ystävänsä kohtaloa niin yksin, kuin viimeksi brittitähti Livvii Gracen kanssa, kuitenkin kukistuen Inkvisition ylivallan alle.

Nyt painigalaksin suojelijat käyvät jälleen taistoon alkuperäisessä kokoonpanossaan, eikä sellaista estettä ole vielä nähtykään, jota nämä yleisön rakastamat tähtisoturit eivät olisi kyenneet ylittämään. Tällä kertaa panokset ovat kuitenkin ehkäpä henkilökohtaisemmat kuin koskaan. Waltan niskavamman paranemisesta ei tosin ole täyttä varmuutta, kuten ei myöskään siitä, kuinka hyvin Stella on toipunut aiemmista höykytyksistään Inkvisition kourissa.

Inkvisitiota on muodostumisestaan saakka kuvannut hyvin yksi sana: brutaalius, toimiihan kaksikon tirehtöörinä itse “brutaaliuden pelimanni” Septimus. Hän onkin kasvanut vuosien varrella oppipojasta mestariksi käyden aina vain häijymmäksi ja viekkaammaksi. Joukkueen toinen osapuoli, kiirastulesta maan päälle materialisoitunut Leviathanin demoni KOURA on niin kokonsa kuin voimansakin puolesta vertaansa vailla. Eipä ihme, että tämä parivaljakko jättää jälkeensä vain hävitystä ja murrettuja vastustajia.

Jatkaako Inkvisitio tuhoparaatiaan kauden loppuhuipennuksessa? Kykeneekö Astraali-ilmiö 3000 selättämään jälleen yhden lähes mahdottomalta tuntuvan haasteen? Loppuunmyyty Valkoinen Sali toimii taistelutantereena, kun Omegassa todistetaan 25. toukokuuta tätä joukkuepainin superkohtaamista!