Wrestling Show Live! 20.01. Pressa, Helsinki

web_facebook_banner

FCF Wrestling aloittaa vuoden ryminällä kun Wrestling Show Live! saapuu Pressaan. Luvassa on toiminnantäyteinen ilta jossa nähdään muunmuassa FCF:n uusi mestari Salomon Strid, King Kong Karhula, Heimo Ukonselkä ja monia muita!

Liput myynnissä nyt: Tiketti.fi

Vuoden ensimmäinen painitapahtuma Wrestling Show Live! saa pääottelukseen jännittävän Hardcore – ottelun kahden entisen mestarin välillä jossa panoksena on ei enempää eikä vähempää kuin mestaruusottelu vuoden suurimmassa tapahtumassa Talvisodassa 18.02.

Juhana ”King Kong” Karhulan sekä Pyöveli Petrovin vihanpito juontaa juurensa jo vuosien taakse, kun miehet toimivat Musta Aukko -nimisenä painijoukkueena. Joulukuun Wrestling Show Live!:ssä Karhula onnistuikin päihittämään Petrovin voittaen toisen suomenmestaruutensa eeppisessä ottelussa Helsingin Gloriassa. Salomon Stridin käyttäessä aiemmin illalla voitettuaan mestaruusoikeuttaan, Karhula käveli lopulta Gloriasta ulos tyhjin käsin. Nyt 20.01. Pressassa ratkaistaan, kumpi näistä entisistä mestareista hastaa Stridin Talvisodassa yhdestä euroopan arvostetuimmista painititteleistä.

Pohjoismaisen naispainin ehdottomat kärkinimet kohtaavat Wrestling Show Live!:ssä. Suomen oma Regina saa haastajakseen viekkaan ja pätevän Kiran Norjasta. Molempien naisten ura on nyt nousukaudellaan, ottelussa voidaankin odottaa todella koitosta, kun nämä erittäin kilpailuhenkisen ottelijat kamppailevat pohjoismaiden painikuningattaren nimikkeestä kynsin hampain.

Metallisoturi Stark Adder ja ikimetsien alfahauki Heimo Ukonselkä taistelevat paremmuudesta 20.01. Wrestling Show Live!:ssä. Kehässä on yli 20 vuotta painikokemusta kun nämä kokeneet karpaasit lukitsevat sarvensa. Heimolla on varmasti hampaankolossa vielä joulukuun WSL!:n tapahtumat, kun Adder onnistui eliminoimaan hänet ykköshaastajuus-ottelusta. Nähtäväksi jää, kumpi vie pidemmän korren tällä kertaa?

Mikko Maestrolla on Talvisodassa edessään elämänsä haaste, kun häntä vastaan asettuu hänen entinen mentorinsa ”The Canadian Rebel” Starbuck. Tätä koitosta ennen Maestrolla on kuitenkin ylitettävänä yksi kaljanhuurteinen este, joka kantaa nimeä Teuvo.

Teuvo on toiminut Starbuckin suorapuheisena kätyrinä jo jonkin tovin, eikä varmasti tule päästämään tammikuussa Maestroa helpolla. Miten Maestro on ehtinyt valmistautua Teuvoa vastaan näin lähellä ennen hänen elämänsä suurinta haastetta, ja minkälaisia kepposia Teuvon verkkareiden takataskusta tällä kertaa löytyy?

Skottilainen Lou King Sharp on toinen kahdesta ulkomaalaisvahvistuksesta tammikuun Wrestling Show Live!:ssä. Brittein saarilta Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva Sharp on lennokas, tekninen ja äärimmäisen karismaattinen painija. Sharp hallitsee tunnetusti niin perinteikkään brittilukkopainin kuin modernin high-flying tyylinkin, eikä myöskään pelkää käyttää räävitöntä suutansa aseena.

Sharpia vastaan näyttömahdollisuuden saa Suomen painifanien lemmikki Make Smooth. Make vakuutti FCF Wrestlingin GM:n Leo Lemmetyn December Rumble-tapahtumassa ottamalla vankan luovutusvoiton Tohtori Ionista, ansaiten näin loistavan tilaisuuden näyttää taitojaan kansainvälistä talenttia vastaan. Tästä ottelusta ei varmastikaan tule vauhtia, lennokkaita liikkeitä tai viihdearvoa puuttumaan.

Joulukuussa FCF:n mestaruuden voittanut Salomon Strid astelee ensimmäistä kertaa suomalaisen painiyleisön eteen mestarina tammikuun Wrestling Show Live!:ssä. Ykköshaastajuuden ollen pelissä illan pääottelussa, on Strid päättänyt osoittaa avoimen haasteen kenelle tahansa FCF:n rosterin jäsenistä. Vaikka mestaruus ei olekaan ottelussa pelissä, toisi hallitsevasta mestarista voiton nappaaminen kenelle tahansa ponnistuksen mestaruuskeskusteluihin ja askeleen kohti kirkkaampia valoja. Kuka ottaa haasteesta tärpin ja haastaa Stridin Pressassa?

Luupään veljesten joukkue hajosi lopullisesti vuonna 2016 kun erimielisyyksiin ajautunut veljesjoukkue alkoi setvimään riitojaan nyrkein. Nyt molemmat Luupäistä, Jake sekä Vili ovat hankkineet itselleen joukkuetovereita sylin täydeltä. Tässä kahdeksan ottelijan ottelussa joutuu katsojakin pitämään hatuistaan kiinni, sillä lihan määrä kehässä on tolkuton.