Wrestling Show Live!:n pääottelussa Shemeikka haastaa Raadon MA Mestaruudesta

  • 20.2.2019

Wrestling Show Live!:n pääottelussa painitaan MA-mestaruudesta. Uutta mestaruuden ykköshaastajaa Shemeikkaa vastaan asettuu hallitseva mestari, pimeyden prinssi Vili Raato.

Talvisota XIII:sta asti pimeän puolensa kanssa paininut Shemeikka on ensimmäistä kertaa urallaan kosketusetäisyydellä mestaruudesta. Helmikuun Wrestling Show Live!:ssä Shemeikka nappasi voiton norjalaisesta harmaakarhusta Björn Semistä. Joidenkin mielestä voitto tuli varsin kyseenalaisin keinoin, kun Shemeikan arkkivihollinen Viktor Tykki liu’utti kehään tuolin tuomarin, sekä maassa maanneen Shemeikan, huomaamatta. Naamiopäinen sankari käytti tilanteen hyväkseen ja iski järkälemäisen vastustajansa teräksellä kanveesiin. Ottelun jälkeen Mustan Aukon käskynhaltija Perkules koitti maaritella Shemeikkaa joukkoihinsa lupaamalla hänelle maan ja taivaan, sekä nyt käytävän mestaruusottelun.

Raato liittyi Mustaan Aukkoon 2018 SISU8-turnauksen alkukierroksella, kun Perkules rekrytoi synkän nuoren riveihinsä tarjoamalla hänelle niin ikään valtaa, mainetta ja kunniaa. Mustan Aukon avustuksella Raato kipusi SISU8-turnauksen voittajaksi ja lopulta MA-mestaruuden haltijaksi helmikuun Wrestling Show Live!:ssä. Raadon ylivoima kehässä tuntuu vastustajien luissa ja ytimissä, mutta mitä nuori mestari onkaan mieltä Perkuleksen juonista tuoda Shemeikka mukaan talliin ja antaa tälle mahdollisuus viedä hänen niin pitkään metsästämänsä mestaruus?

MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO

Liput ennakkoon Ticketmasterista!

UA-2519047