Wrestling Show Live!ssä nähdään suomalaisen showpainin 15-vuotisjuhlaottelu!

  • 16.10.2018

Lokakuun Wrestling Show Live! tulee olemaan monella tapaa historiallinen tapahtuma, sillä lauantaina nähdään myös kaksi suomipainin kokenutta konkaria joukkueottelussa!

Noin 15 vuotta sitten käytiin kaikkien aikojen ensimmäinen suomalaisen showpainipromootion järjestämä ottelu ja siinä toisessa kulmauksessa olivat joukkueena Stark Adder ja Johnny McMetal. Nyt nämä kaksi kehäveteraania lyövät hanskat jälleen kerran yhteen ja aikovat todistaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että he ovat vieläkin kehän kuninkaita.

Konkareita vastaan asettuu hieman oudolla tavalla häiriintynyt H.C. Andersen ja hänen omien sanojensa mukaan ”Ruotsin pornoin painija” Stanisław Van Dobroniak. Andersen on tunnettu yhteistyöstään ruotsalaisten painijoiden kanssa ja nyt hän tuo Suomen painikehissä ennennäkemättömän Stanislavin kaverikseen. Se, miten nämä kaksi herrasmiestä tulevat keskenään toimeen, jää nähtäväksi.

Millaisen joukkueen liki 30 vuotta suomalaista showpainikokemusta saakaan aikaan? Saako Andersenin käyttäytyminen jopa veteraanien päät sekaisin? Millainen veijari Stanislav on? Näihin ja kaikkiin muihin kiperiin kysymyksiin saat vastauksen, kun hoidat itsellesi liput Ticketmasterista ja saavut tänä lauantaina Teatteri Forumiin!