Ykköshaastaja kohtaa Joukkuemestarin Kalliosalissa – The SAN vastaan Shemeikka!

  • 6.10.2023

The SAN voitti ykköshaastajuuden kauden avaustapahtumassa Turussa, ja on näin ollen oikeutettu kohtaamaan hallitsevan FCF Mestarin, Regina Rosendahlin. Itsekin entisenä Pohjoismaiden mestarina ei Saigonin Salama vierasta titteliottelun tuomaa painetta. Sitä luokin mielellään nykyinen FCF Joukkuemestari Shemeikka, joka viime keväänä hävisi yksilökruununsa juurikin Rosendahlille.

Shemeikka varmasti mielellään peittoaisi nykyisen ykköshaastajan pönkittääkseen edelleen omaa asemaansa. Kokemuksen ja kiistämättömän taidon lisäksi Ässällä on valtteinaan häikäilemätön asenne sekä ympärillään yleisön inhokeista koostuva uusi talli, Kerma. He ottivatkin jo Turussa yhteen SANin kanssa, kun tämä saapui puolustamaan Regina Rosendahlia. Asetelmat ovat siis eittämättä mielenkiintoiset, kun tulevat vastustajat seisovat yhtenä rintamana suurempaa pahaa vastaan.

Nyt SANilla on tilaisuus tasata viime kohtaamisen puntit ja samalla hakea momentumia puolelleen. Kaiken yllä leijailee kuitenkin härskiintyneen Kerman inha tuoksu, kun Shemeikka ja tämän taustajoukot pyrkivät valtaamaan koko suomalaisen showpainiskenen.

Kuka saa köydenvedossa lopulta paremman otteen ja kumoaa toisen, ja miten kaikki vaikuttaa mestaruuskuvioihin? Nähdäänkö Kalliosalissa 14. lokakuuta jatko-osa Kupittaan laukauksille? Älä jätä saagan seuraavaa näytöstä väliin, vaan hae liput taskuun Livetosta!