Ykköshaastajuus ratkaistaan kuuden joukkueen Tiimien Törmäyksessä!

  • 4.10.2023

Kiinnittäkää turvavyöt – täältä tulee Tiimien Törmäys! Lokakuun pääotteluna nähdään ensimmäistä kertaa suomipainin historiassa Turmoil-nimelläkin tunnettu matsityyppi. Kehävuorossa aloittaa kaksi tiimiä, jotka mittelevät normaaleilla säännöillä vaihtoineen. Ratkaisusuorituksen napannut osapuoli selviää eteenpäin ja kohtaa välittömästi seuraavat vastustajansa, ja hävinnyt joukkue luonnollisesti karsiutuu. Näin jatketaan, kunnes kaikki ovat saaneet vuoronsa ja viimeinenkin taisto on ohi. Loppuun asti ilman tappiota selvinnyt kaksikko on ottelun todellinen voittaja – ja seuraava FCF Joukkuemestaruuden ykköshaastaja Routapisteessä!

Arvokasta mahdollisuutta jahtaa kuusi huimaa parivaljakkoa. Painigalaksin suojelijat Stella ja Walta – Astraali-ilmiö 3000 – tavoittelevat vastikään Kermalle katkerasti menettämäänsä mestaruutta takaisin, tukenaan ystävänsä Nikita. Haaveen esteeksi asettuvat pahaenteisesti Inkvisitioksi itsensä nimenneet Septimus ja KOURA, jotka väläyttelivät jo kesällä tuhovoimaansa päihitettyään Paini-Weikot, Ken Kallion ja Jake Luupään, jotka niin ikään tahtoisivat jälleen mestaruuden makuun.

Aina vaaralliset ja yhä vain julmemmat Kuninkaalliset, eli Prinssi Make ja Juhana “King Kong” Karhula, ovat itseoikeutetusti mukana. Mutta säröileekö parivaljakon yhteisymmärrys? Siihen ei olisi hetkeksikään varaa, sillä kilvassa mukana ovat Painikoneiksi itseään syystäkin luonnehtivat Salomon Strid ja Severi Arokoski, jotka keväällä jo kertaalleen päihittivät Kuninkaalliset. Lisäksi massiivisen painieepoksen kokoonpanoon rynnivät tänä syksynä yhteenlyöttäytyneet Raivo Romppainen ja Murskaaja Mieto, jotka tunnetaan nykyään Rähinäryhmänä. Pahapäiden häijy asenne tuo tähän hullunmyllyyn taatusti vielä aimo annoksen lisää sekasortoa!

Kuusi tiimiä ovat törmäyskurssilla jonka suuntia on mahdotonta ennustaa. Vain väkevin liitto selviää kaoottisen romurallin keskellä. Ketkä siis selvittävät vaikean tiensä ykköshaastajiksi ja nousevat joulukuussa ylpeänä estradille, kun FCF Wrestling juhlii syntymäpäiviään Routapiste-tapahtumassa? Kaikki selviää Kalliosalissa 14. lokakuuta, joten saavu paikalle kokemaan Tiimien Törmäys! Liput Livetosta.