AI3K:n Stella kohtaa Jessica Loven!

  • 7.7.2021

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi. Mutta entä Pressassa?

Tovi sitten keskuuteemme laskeutunut joukkue nimeltä Astraali-ilmiö 3000 on jo kerta toisen jälkeen urhoollisesti vastustanut pahuuden voimia. Vaikka tähän asti menestys onkin painigalaksin suojelijoilta jäänyt vain hyvän yrityksen tasolle, niin on välitön todellisuutemme vielä jotakuinkin turvassa. Vaan ensimmäisten kenttien jälkeen on edessä välibossi, ja tällä kertaa taistoon on käytävä yksin.

Jessica Love, tuo itse loppuvastuksen kätyri ja häiriintynyt prinsessa, jota kukaan ei voi pelastaa, odottelee Stellaa kuin peto saalistaan. Mestaruuskuvioista toistaiseksi pudonnut Love on mieleltään taas järkkyneempi ja halunnee kostaa maailmalle entistä kauheammin. Hetkellisesti omilleen jäänyt (liekö toinen E.T. eli Walta halunnut kotiin juhannukseksi ja ajantaju kadonnut) tähtien luchadore joutuu nyt kanavoimaan kaiken kosmisen energiansa laittaakseen hanttiin veteraanitason päidenpudottajalle. Mutta vaikka huudoksi tämä retuutus sitten menisikin, niin eipä se suuntaudu tyhjiöön – siihen vastaa palaava liveyleisö kannustuksellaan!

Kuinka mahtaa AI3K:n puolikas selvitä itsekseen, ja miten paljon Love sattuu? Sen kertoo Showpainia! Viimeiseen mieheen – liput Livetosta!