Showpainia! Viimeiseen mieheen – 10.7.2021

Showpainia! Viimeiseen Mieheen on ensimmäinen tapahtuma pitkästä aikaa, joka järjestetään livenä.
Tämä Pressassa pidettävä tapahtuma tulee takaamaan jo kauan odotettua livetunnelmaa ja monta jännittävää ottelua!

Ovet aukeavat klo 17.00 ja show alkaa klo 18.00.

Liput Livetosta.


Tapahtuman pääottelussa kohtaavat Jami Aalto ja Prinssi Make. Näiden kahden pitkä ja kivinen tie tulee päättymään tyrmäysottelun muodossa. Lue lisää näiden kahden tarinasta täältä ja hanki liput tapahtumaan nähdäksesi tämän tarinan päätös!


Joukkuemestaruusturnaus jatkuu! Tässä ottelussa kohtaavat Eesti Express eli Nikita ja Kert Kukk ja heitä vastaan asettautuu HC Andersen yhdessä Kouran kanssa. Kumpikohan joukkue jatkaa tietäänsä välieriin?


Dynastian Regina Rosendahl ja Salomon Strid nähdään pitkästa aikaa yhdessä ja heitä vastassa onkin uusi kaksikko: Alfa ja Jake Luupää. Miten käy tämän ottelun? Se selviää ostamalla liput tapahtumaan!


The SAN on heittänyt avoimen haasteen Pohjoismaiden mestaruudesta. Kuka vastaa Saigonin salaman haasteeseen, jos kukaan? Tule katsomaan tämä paikan päälle tai hanki tallenne!


Tässä tapahtumassa kohtaavat myös ensi kertaa Jessica Love ja AI3K :n Stella. Kuinka käykään näiden kahden maskipäisen ottelussa? Pärjääkö Stella ilman luotettavaa pariaan Waltaa?


Tässä tapahtumassa tullaan näkemään myös huikea nelinottelu, kun Polar Pekko, Sebastian Vauhkonen, Raivo-Romppainen ja Ken Kallio ottavat toisistaan mittaa. Kuka näistä neljästä selviytyy tästä hurjasta taistosta?


Hallitsevalla toimitusjohtaja-mestarilla on ilmoitusluonteista asiaa. Mitä tämä diktaattorimaisesti johtava Karhula nyt aikoo? Sen saat selville tulemalla tapahtumaan tai hankkimalla itsellesi siitä tallenteen! Osta liput nyt!