Arokoski haastaa Shemeikan FCF Mestaruudesta

  • 10.4.2023

Aina silloin tällöin astuu esiin todellisia supersankareita. Juuri nyt heitä kaivataan kenties enemmän kuin aikoihin, sillä yksi sankari, johon aiemmin luotimme, on pettänyt meidät ja muuttunut siksi mitä aiemmin vastusti. Nyt tuo toinen korkeuksiin pikatahtia noussut raketti on kohdistunut viimeisimpään korruption ruumiillistumaan, joka ainakin luulee olevansa itse aurinko ja kaiken keskipiste. 15. huhtikuuta Severi Arokoski, uusi toivo, haastaa Shemeikan FCF Mestaruudesta.

Ässälle tämä pahuuden uusivuosi on sisältänyt menestyksiä, mutta myös menetyksiä. Talvisodan dramaattisten laukausten jälkeen hän puolusti ja säilytti toisen tittelinsä, Ruotsin raskaansarjan mestaruuden, peräti kahdesti. Lopulta lisäarvonimi kuitenkin lipesi ylimielisen Shemeikan hallusta ja palasi naapuriin, jolloin ”lainavyön” taakse ei myöskään voi enää piiloutua, mitä tulee FCF Mestaruuden haastajien suhteen.

Vasta viime syksynä debytoinut Severi Arokoski teki helmikuussa uskomattoman urotyön. Hän päihitti kahden illan turnauksessa kolme merkittävää vastustajaa noustakseen suoraan mestaruushaastajaksi. Puoli vuotta yleisöjä huimannut atleetti onkin ilmiö, joita ei kovin monesti yhden elämän aikana pääse todistamaan.

Toivoa siis on, ettei tähän aurinkokuntaan synny enempää muistatte-kyllä-mitä; sellaisia mitkä nielevät itseensä kaiken meille rakkaan. Vaan riittääkö tulokkaalla kantti, vai onko pikanousu liikaa päälle? Turvautuuko vainoharhainen mestari edelleen likaiseen peliin, vaikka voisi veteraanin elkein selvitä puhtaastikin? Tämä kaikki selviää 15. huhtikuuta Valkoisessa Salissa, kun Wrestling Show Live tapahtuu – liput: Liveto.