Wrestling Show Live! 15.4.2023

Kevään viimeinen hetki ennen huipentavaa Omegaa. Tule kokemaan viimeiset käännökset ja miten tästä jatkuu tie Omegaan!

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki

Tapahtumassa on anniskelualue.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€ sisältäen narikan)

Liput LiveTosta.


Tämän tapahtuman tulee huipentamaan huikea Rumble-ottelu muutaman vuoden tauon jälkeen. Panoksena on mikäs muukaan, kuin Omegan pääottelu FCF Mestaruudesta. Monta nälkäistä painijaa on siis valmiina raivaamaan tiensä voittoon. Mutta oletko sinä valmis? Tule ja näytä se Valkoisessa salissa!


Vastikään debytoinut ja suuntansa mestaruusotteluun selvittänyt Severi Arokoski ottelee pahuuden tielle kääntynyttä Shemeikkaa vastaan FCF mestaruudesta. Onko Arokoskessa jotain uutta ja yllättävää, joka päihittäisi kokeneemmankin Shemeikan? Kumpi heistä saa puolustaa mestaruutta Omegassa? Hanki lippusi nyt ja ota selvää!


Brändi©, tuo ketku ja katala joukkue, joka on jo liian pitkään huijannut joukkuemestaruuden voitot itselleen, on saanut erikoisen haasteen vastaan. Tässä nelinottelussa jokaisesta tiimistä yksi jäsen kilpailee mahdollisuudesta mestaruusotteluun Omegassa. Onnistuuko Brändi© taas keplottelemaan voiton itselleen vai onnistuuko joku muu? Tule itse paikalle ja näe!


Nämä kaksi kehäveteraania selvittelevät välejään kehässä, kun Juhana ”King Kong” Karhulan onnistui sotkea juuri tauolta paluun tehneen Salomon Stridin suunnitelmat alkuvuoden ykköshaastajuusturnauksessa. Tätähän ei Strid purematta niele ja nyt he kohtaavat yksilöottelussa Valkoisessa salissa. Näillä kahdella on historiaa niin kehässä kuin myös toistensa kanssa. Kuka mahtaa selvitä tästä mittelöstä voittajana? Sen saat selville, kun hankit lippusi ja saavut Valkoiseen Saliin!