Arokoski ja Valioyksilö SISU8-välieräottelussa!

  • 8.11.2022

Severi Arokoski teki vaikuttavan debyytin viime tapahtumassa. SISU8-turnauksen alkukierroksella atleettinen uusi kyky näytti taituruutensa Raivo Romppaista vastaan ja siirtyi voitokkaana suoraan seuraavalle kierrokselle – mutta sai ottelunsa jälkeen esimakua tulevalta vastukseltaan.

“Valioyksilö” Vincenzo, syyskuussa debytoinut Lars Vegasin uusi asiakas, tarjoili voitonriemuiselle Arokoskelle kipua hopeatarjottimella. Ensimmäisessä SISU8-ottelussa dominoivan voiton Viktor Tykistä ottanut, roomalaisia perinteitä kunnioittava kamppailija, astui kehään ja laittoi Arokosken maistamaan tuhoisaa Valiolukkoa.

Uusinta koulutuserää edustavat Arokoski ja Vincenzo ovat varmasti toisilleen erityisen tutut treenihallin matoilta. Nyt kuitenkin on tosi kyseessä, sillä vain yhden sisu riittää välierävoittoon ja siitä kohti finaalia.

Antaako Arokoski atleettisuudellaan yleisölle uuden voitokkaan suorituksen? Viekö Valioyksilö mehut Severin nousulta? Jatkoon etenevä ratkaistaan 19.11. Valkoisessa Salissa. Liput nyt myynnissä Livetossa!