Wrestling Show Live! – 19.11.2022

Showpainivuoden viimeinen suuri etappi ennen huipennustaan.

Liput Livetosta.

Ovet klo 17:00
Show alkaa klo 18:00

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki

Tapahtumassa on anniskelualue.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)


Viime Talvisodan pääottelu huipentui taistoon, jossa Shemeikka vei Juhana ”King Kong” Karhulalta FCF Mestaruuden ja on pitänyt sitä hallussaan siitä asti. Tähän päiväiseen asti on Shemeikka tarjonnut mahdollisuutta mestaruuteen jokaiselle vain kukistaakseen jokaisen vastustajansa.
Kuitenkin itse mestaria vastaan hyökkäsi Prinssi Make, joka on saanut Shemeikan horjumaan tavalla, jota muu ei ole saanut. Tähänkin soppaan sotkeutui Karhula, joka nyt haastaa Shemeikan FCF Mestaruudesta.
Saavuthan siis tähän vuoden viimeiseen suureen etappiin ennen huipennustaan Valkoiseen Saliin!


Viktor Tykin suuntaan eivät ole suotuisat tuulet puhaltaneet. Tykin monet yritykset merkityksillisiin saavutuksiin on epäonnistunut kerta toisensa jälkeen ja tämä on näkynyt myös Tykin motivaatiossa. Valentine on ottanut tästä tilaisuuden ja aikoo nyt tulevassa tapahtumassa viedä Tykin viimeisetkin toivenrippeet. Pystyykö Viktor Tykki vielä nousemaan The SANin kannustaessa vai pyyhkäiseekö Valentine loputkin Tykin toivot menestykseen?
Ota selvää ja hanki lippusi nyt!


Jo kesällä Suomen kehissä valloittanut Calypso tekee paluun ja tällä kertaa hän lyö painihynttyyt yhteen FCF:n oman Nikitan kanssa! Unohtamatta kuitenkaan kesällä tapahtunutta, on Reimillä yhä katkeruutta Nikitaa kohtaan. Nyt Jonathan Katve rinnallaan on Reimi valmis tekemään välit selväksi Nikitan kanssa, mutta onko Ranskan Calypsolla ja Nikitalla paremmat energiat vastassa? Sen saat selville vain varmistamalla lippusi nyt!


SISU8-turnaus on ottanut tulta alleen ja seuraavana vuorossa on kaksi kovaa tulokasta, jotka ovat kumpikin tehneet heti alusta alkaen vaikutuksen FCF:n painikansaan. Jatkaako Valioyksilö yhä dominointiaan vai näyttääkö Arokoski vielä Valioyksilölle kaapin paikan? Hankithan paikkasi pian ja näet miten käy!


Viime kesänä toisistaan kaiken irti repineet Septimus ja Alfa kohtaavat toisensa jälleen, tällä kertaa SISU8-turnauksen finaalipaikka panoksena! Tepsiikö runoilijalla samat temput, joilla Alfa kaadettiin kesällä? Kestääkö Alfan itsevarmuus ja kantti, kun uusintaottelun aiempi tulos kummittelee menneisyydessä? Hanki lippusi nyt ja koe ottelu paikan päällä!


Brändin häpeilemätön joukkemestaruuskausi jatkuu yhä, mutta toivon mukaa ei enää kauaa. Tuohtuneet Paini-Weikot eivät enää tätä katsele vaan haastoivat Brändin erityislaatuiseen otteluun. Gusin säännöt -ottelussa ei voi enää entiseen tapaan venyttää painiskelun rajoja. Keplotteleeko Brändi yhä tiensä voittoon vai todistaako Paini-Weikot olevansa sittenkin parempi joukkue? Tulethan paikan päälle todistamaan itse!


Sairaustapauksen johdosta Viktor Tykki kohtaa kehässä mysteerivastustajan. Onko Tykki valmistautunut yllätysvastustajaan ja riittääkö hänen tahtonsa vielä päihittämään vastustajan kuin vastustajan? Otathan selvää ja tulet paikalle!