Aurajoen jakava joukkueottelu Turussa

  • 24.8.2023

Syksyn kylmät tuulet puhaltavat Turussa, kun erään hirviön ja runosielun epätodennäköinen liittouma kohtaa Paini-Weikot! Ropeconissa esimakua tiimityöskentelystään näyttäneet Septimus ja KOURA jahtaavat joukkuedivisioonan eliittiä sinetöidäkseen oman asemansa. Häijy kaksikko ei aio päästää Paini-Weikkoja pakoon tois’ puol’ jokkee.

Helppoa ei pahallakaan tule olemaan, sillä entiset joukkuemestarit tuovat varmasti parhaansa pöytään. Periksiantamattomuudestaan tunnetut Ken Kallio ja Jake Luupää ovat urallaan onnistuneet päihittämään isoimmatkin haasteet. Noustakseen uudelleen mestareiksi on kaksikon kerättävä momentum taas puolelleen, ja mikäpä olisikaan parempi tilaisuus sitä kerryttää kuin pistämällä uusi joukkue halki, poikki ja pinoon.

Joukkuedivisioona kuplii Kupittaan palloiluhallilla 9. syyskuuta. Kumpi kaksikoista polkaisee kautensa käyntiin voitokkaana? Onko kotikenttäetu tukevammin Luupään vai Septimuksen puolella? Millä puolella jokea edes ollaan? Kaikki selviää pian – liput myynnissä nyt Livetossa!