Wrestling Show Live! Turku 9.9.2023

FCF Wrestlingin uusi kausi käynnistyy Turussa!

Tapahtuma on ikärajaton eikä sisällä alkoholitarjoilua.

Kupittaan palloiluhalli
Lemminkäisenkatu 32 A
20520 Turku

Liput Livetosta.


Illan pääottelussa on edessä uskomaton kamppailu, kun Regina Rosendahl asettautuu puolustautumaan FCF Mestaruutta voittamatonta ”Valioyksilö” Vincenzoa vastaan. Ethän missaa tätä ja hanki lippusi äkkiä Turkuun!


Paini-Weikot hakevat uusia tuulia purjeisiin, kun illan joukkueottelussa vastaan astelee uusi liittouma Septimuksen ja KOURAn muodossa. Säpinää joukkuedivisioonaan pääset hankkimalla lippusi Turkuun!


Lisää säpinää tiedossa joukkuedivisioonassa, kun Turussa näemme jännittävän ottelun tuoreiden ja juuri hävinneiden mestareiden välillä, mutta mukanaan kummallakin uusi tuttavuus sopassa mukana. Varmistathan paikkasi pian!


Turussa pääsemme näkemään myös FCF Mestaruudelle uuden ykköshaastajan. Nämä kaksi jo kokenutta painijaa, The SAN ja Prinssi Make, ovat kumpikin keränneet hyvin kokemusta alleen vuosien varrella. Vain hankkimalla lippusi Turkuun näet kumman kokemus vie painiuralla eteenpäin!


Jo pikkuhiljaa suosiotaan kasvattanut Etsivä Eckhart saa nyt todellisen pähkinän ratkottavakseen, kun Turussa vastaan astelee pulma nimeltä Juhana ”King Kong” Karhula. Hankithan siis lippusi ja todistat itse paikan päällä, kuinka tämäkin mysteeri ratkaistaan!


Menestynyt ja kokenut painija Salomon Strid pääsee uusintaotteluun Katvetta vastaan. Olethan siis paikalla, jotta näet onko uudesta verestä päihittämään pitkäaikainen veteraani!