Avaruussankarit Joukkuemestaruuden haastajina Dynastiaa vastaan

  • 9.5.2022

Joukkuemestaruustitteli ovat ollut tiukasti Dynastian hallussa siitä asti kun Eesti Express sen tuolle tylylle triumviraatille hävisi. Haastajia on riittänyt jonoksi asti, mutta toistaiseksi mikään ryhmittymä ei ole kynnelle kyennyt. “Dynastia voittaa aina” on saanut kolkon, pahaenteisen kaiun, jonka viesti toteutuu kerta toisensa jälkeen. Mutta tähtien asento on siirtynyt hieman akseliltaan, sillä tähän Lahden koitokseen lähtee Dynastian riveistä vain kaksi; Prinssi Make ja Septimus.

Heidät joukkuemestaruudesta haastamaan asettuu kuitenkin pari, joka ei häviöistä ole lannistunut tai voitoista ylpistynyt, nimittäin Astraali-ilmiö 3000. Painigalaksin suojelijat, Stella ja Walta, ovat dynaaminen kaksostähti, joka ei ole pelännyt lähteä ottelemaan oikeuden puolesta, olipa vastassa Jessica Love, Juhana “King Kong” Karhula – tai kuka hyvänsä.

Sammuvatko AI3K:n tähtisadekipinät Dynastian voitonriemuiseen vesisankoon, vai kiiltelevätkö joukkuemestaruusvyöt jälleen uusilla uumilla? Osta liput Lahden Showpainia!-tapahtumaan Livetosta ja tule itse katsomaan!