Showpainia! – 14.5.2022

FCF Wrestling saapuu Lahden Sammiosaliin! Tarjoilemme totuttuun tapaan laadukasta, värikästä ja vauhdikasta showpainiviihdettä toukokuun puolivälissä – liput Livetosta!

Ovet klo 17:00
Showtime 18:00 – 20:00

Päijänteenkatu 9
15140 Lahti

Tapahtumapaikassa on erillinen anniskelualue.


Lahden tapahtuman päättää pääottelu, jossa mestarit kohtaavat toisensa. Salomon Strid, nykyinen Joukkuemestari, saa mahdollisuuden toiseen mestaruuteen, kun Shemeikka asettaa FCF Mestaruuden koetukselle. Tuleeko Salomon Stridistä tuplamestari vai pitääkö Ässä vielä mestaruuden hyppysissään? Tule Lahden Sammiosaliin ja näe miten käy!


Tässä yksilöottelussa kohtaavat kaksi kovaa rääväsuuta, Jake Luupää ja Tammisen Toni. Kehässä kuitenkin heillä on vain toisensa ja ottelu voidaan käydä vain painimalla. Onko Rauman poika Turun epäammattilaispainijaa kovempi vaiko kenties toisinpäin? Tule Lahteen ja ota selvää!


Uusi Joukkuemestaruustitteli on nyt hyvän aikaa pysynyt tiukasti Dynastian hallussa ja haastajat toisensa perään ovat kaatuneet tämän mahtavan vallan edessä. Astraali-ilmiö 3000, tuo useasta vaistoinkäynnistä lannistumaton ja yhä uudelleen nouseva parivaljakko, asettautuu nyt uudelleen haastamaan Joukkemestaruuksista. Tule Lahteen ja selvitä kumpi on parempi tiimi!


Jo toinen tauolta paluuta tekevä painija, Sonjay, saa Lahdessa vastaansa Raivo-Romppaisen. Tässä tiukassa taistossa kumpikaan ei varmasti peräänny, sillä vaikka Raivo-Romppainen on juuri kokenut tappion ja Sonjay on tekemässä uutta paluuta, kumpikaan ei tule varmasti hevillä luovuttamaan. Toisen tie on kuitenkin oltava voitokas, mutta kumman?


Illalliskutsut on katettu Lahdessa! Viktor Tykki pilasi Sebastian Vauhkosen voitonjuhlat viime tapahtumassa ja aikoo nyt näyttää kuka täällä määrää. Saako Sebastian Vauhkonen kunniansa takaisin vai jääkö hän Lahteen pöydän äärelle, kun Viktor Tykki saa uutta tulta tästä alleen? Tule Lahteen ja ota siitä selvää!


Lahdessa nähdään kolminottelu, jossa toisiaan vastaan mittelöivät Polar Pekko, The SAN ja KOURA. Samasta koulutuserästä valmistuneet ovat vuosien mittaan kehittyneet kumpikin omalla polullaan ja nyt ensi kertaa kohtaavat toisensa samassa ottelussa. Kuka heistä todistaa kasvaneensa eniten ja ottaa voiton kotiin? Sen näet Lahdessa!