Brändi havittelee paluuta joukkuemestareiksi Shemeikan avulla

  • 27.8.2023

Turussa on tarjolla poikkeuksellinen joukkuemestaruusottelu, jossa voi sattua ja tapahtua mitä tahansa! Liki vuoden ajan mestaruutta hallussaan pitänyt Brändi menetti lopulta kalleimpansa, kun kelmikaksikon loputtomat huijausyritykset eivät enää riittäneet. Astraali-ilmiö 3000:n Stella teki Omegan eliminaatio-ottelussa mahdottomalta vaikuttaneen sankariteon, kun hän selätti sekä Toni Tammisen että Sebastian Vauhkosen. Näin debyytistään asti saumattomaksi yksiköksi yhdessä hioutuneet Stella ja Walta saavuttivat vihdoin tavoitteensa ja nousivat mestareiksi – erittäin ansaitusti.

Vaan nyt puhaltavat uudet tuulet. Kesän aikana Brändi on lyöttäytynyt yhteen entisen FCF Mestarin, uskomattoman katkeran Shemeikan kanssa. Voimme vain arvailla, mistä tämä ei-niin-kaunis ystävyys on saanut alkunsa. Nyt ”Kermaksi” itsensä ristinyt kolmikko on haastanut AI3K:n otteluun FCF Joukkuemestaruudesta, mutta muka-jalomielisesti sallivat myös painigalaksin suojelijoiden valita joukkueeseensa kolmannen jäsenen. Walta ehätti jo suunnata avaruuteen asti vahvistusta etsimään, mutta lopulta Stella löysi avun läheltä: “Pärnun vitamiinipommi” ja nykyisin Turussa asuva Nikita, lupautui auttamaan pitkäaikaisia ystäviään puolustautumaan uhkaajiensa juonitteluja vastaan.

Miten käy Kupittaan palloiluhallissa 9. syyskuuta? Auttaako Nikita Astraali-Ilmiötä päihittämään kieron roistokoplan? Vai onko Brändin ja Shemeikan yhteistyö sittenkin liian tuhoisaa? Ketkä edustavatkaan mestareina joukkuepainin todellista kermaa matsin päätteeksi? Kaikki tämä selviää, kun tulet paikan päälle – liput ovat nyt myynnissä Livetossa!