Dynastian brutaali kaksikko kohtaa Reimin ja Viktor Tykin joukkueturnauksessa!

  • 30.8.2021

Dynastian joukkueturnausvalloitus jatkuu toisessa välieräottelussa, kun brutaali kaksikko Salomon Strid ja Septimus, kohtaavat Viktor Tykin ja Reimin. 4. syyskuuta käytävässä koitoksessa päätetään finaalipaikan toinen hallitsija.

Viktor Tykki ja Reimi ovat viime SISU8-finaalin jälkeen löytäneet uuden suunnan uralleen ja lyöttäytyneet yhteen. Parivaljakko on tiukkojen taistojen myötä raivannut tiensä välieriin. Yksilöpainijoina tunnetut Tykki ja Reimi ovat saaneet joukkueensa toimimaan hyvin, mutta kaikki on laitettava likoon jos mielii vyöt nostaa.

Kaikki on annettava, sillä vastaan asettuu Dynastian dobermanni Salomon Strid sekä hänen oppipoikansa Septimus. Pitkään joukkueena paininut kaksikko on napannut voittoja eri ja nyt huippuluokkaa edustava kokoonpano hakee valta-asemaa koko FCF:n kartalla. Lopullinen palkinto odottaa finaaleissa, sillä Strid ja Septimus havittelevat sitä suurinta glooriaa – FCF:n joukkuemestaruutta.

Riittääkö Tykin ja Reimin etevyys päihittämään yhteenhitsautuneen Stridin ja Septimuksen? Tämän näet vain Wrestling Show MINI:ssä lauantaina 4.9. tai jälkikäteen tallenteelta, jonka katsomisoikeuden voit lunastaa Livetosta!