Wrestling Show Live! MINI – 4.9.2021

Wrestling Show Live! palaa pitkästä aikaa ja nyt syyskuun 4. päivänä Pressan ovet avautuvat tällä kertaa rajoitetulle määrälle yleisöä – siksi nimitys Wrestling Show Live! MINI

Tapahtumaan otetaan vain 25 ensimmäistä lippunsa ostanutta.
Liput tulevat myyntiin tiistaina 24.8.2021.

Osta tapahtuman tallenne.


Tapahtuman pääottelussa kohtaavat Juhana ”King Kong” Karhula ja Puolen Suomen painija Ioni, kun nämä kaksi selvittelevät vanhoja kalavelkojaan mestaruudesta. Säilyttääkö Karhula mestaruuden vai saako Ioni menettämänsä takaisin? Hanki lippusi ja todista kumpi selviytyy mestarina!


Sillä välin kun Ioni ja Karhula ottelevat FCF-mestaruudesta, on arpaonni suosinut neljää painijaa mestaruuden ykköshaastajuudesta. Jake Luupää, Jessica Love, The SAN ja Polar Pekko tulevat kohtaamaan toisensa tässä jännittävässä nelinottelussa! Kuinkakohan tässä käy?


Joukkueturnaus etenee! Välierässä kohtaavat Eesti Expressin Nikita ja Kert Kukk ja Dynastian Regina Rosendahl ja Prinssi Make. Näistä toisen joukkueen tie jatkuu tuleviin finaaleihin, mutta kumman?


Myöskin Dynastiaa edustavat Salomon Strid ja Septimus ovat jatkamassa tietään joukkueturnauksessa. Heidät kohtaa Viktor Tykki ja Reimi. Ota selvää ostamalla tallenne, jos et lippua saanut, kuka kohtaa kenetkin joukkuemestaruuden finaalissa!


Tässä SISU8 semifinaalikoitoksessa mittelevät Toni Tamminen ja Ken Kallio tiestään toiseen semifinaalipaikkaan. Viekö kenties kokeneempi Tamminen? Vaiko jo sisua osoittanut Ken Kallio? Se selviää tulevana lauantaina!


Lisää joukkueotteluita luvassa, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan joukkuemestaruuden merkeissä. Välien rakoilua kärsinyt Sex & Power saa nyt mahdollisuuden korjata tiiminsä välit, kun he saavat vastaansa jo alusta alkaen rikkoutumatonta yhteishenkeä todistaneen Astraali-ilmiö 3000:n. Löytävätkö HC Andersen ja Johnny McMetal tiimityöskentelyn salat?