Dynastian kuninkaalliset ja Eesti Express vastakkain Joukkueturnauksen välieräottelussa

  • 27.8.2021

FCF Wrestlingin hohdokas joukkueturnaus on edennyt välieriin asti, mikä tarkoittaa sitä, että 4.6. Wrestling Show Live MINIssä nähdään kynsienpurentaa aiheuttavia joukkueotteluita. Kuten muistanette, tuskien taipaleen päässä siintävät uuden uutukaiset joukkuemestaruusvyöt, jotka voivat koristaa vain yhden duon kupeita.  

Dynastian pysäyttämätön momentumi ja ylipäätään varsin kylmäävä kyyti ei ota laantuakseen. Regina Rosendahl ja Prinssi Make nousevat nauraen parrasvalojen paisteeseen, tunnetusti vuorenvarmoina paikastaan finaalissa. Kaksi kuukautta sitten samalla estradilla koettiin kauhunhetkiä, kun Make teki selvää jälkeä Jami Aallosta, mikä ei ole voinut kuin entisestään riemastuttaa jääkuningatar Reginaa. Vieläkö kuninkaallisen kauhukaksikon nousukausi jatkuu?

Eesti Express, eli Lapin korvissa karaistunut Kert Kukk ja vitamiinipommiksi ristitty Nikita eivät kuitenkaan aio olla Dynastian ja anna heidän yksinkertaisesti saapastella ylitseen. Nikita koki Keran halleilla käydyssä SISU8-ottelussa karvaan yksilötappion Sebastian Vauhkosen keplotellessa itselleen voiton, mutta mieliharmista huolimatta Nikita ei antane sellaisen itseään lannistaa. Eesti Express on vakiinnuttanut asemansa FCF:n rosterin kiinteänä yksikkönä, ja yhdessä sekä Nikita että Kert ovat aina olleet parhaimmillaan. Entä nyt, kun joukkuemestaruus on aivan kulman takana? 

Välierätaiston voittajapari nähdään lopulta finaalissa, mutta kumpi joukkue sinne mahtaakaan päätyä? Se selviää ensi viikon lauantaina!