Ensimmäistä kertaa yksilöottelussa: Viktor Tykki vs. Valentine!

  • 6.11.2022

19. marraskuuta nähdään todellinen painifanien unelmaottelu, kun taistoon toisiaan vastaan käyvät Väkivallan herrasmies Viktor Tykki ja suomipainin kokeneimpiin vetaraaneihin kuuluva Valentine.

Viktor Tykin suunta on ollut jo pitkään hukassa. Hänen lukuisat yritykset saavuttaa painiurallaan jotain merkityksellistä ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen, jättäen Tykin tuuliajolle vailla päämäärää ja motivaatiota. FCF Mestaruus jäi häneltä voittamatta viime OMEGAssa, SISU8-turnauksen hän hävisi jo ensimmäisellä kierroksella kahdessa minuutissa, eikä edes vanhan ystävän (ja entisen vihollisen) The SANin kanssa muodostettu joukkue Supernova ottanut tuulta alleen heidän hävitessä edellisessä lokakuun tapahtumassa. 

Valentine, tuo vanha katala kiusaaja, on ottanut Tykin ja hänen toistuvat tappionsa silmätikukseen ja alituiseen pilkannut ja sättinyt häntä lannistaakseen tätä murtunutta miestä entisestään. The SAN on puolestaan toiminut toisenlaisena, nostattavana ja eteenpäin ajavana voimana ahdingon taakan alas painamalle Tykille. Nyt The SAN on onnistunut kannustamaan – tai kenties painostamaan – Tykin yrittämään vielä viimeisen kerran: kenties hän voisi löytää paikkansa ja itsensä voittamalla Valentinen.

The SAN näkee Tykin sellaisena kuin Tykki haluaisi itsensä nähdä, Valentine taas näkee Tykin sellaisena kuin Tykki pelkää olevansa. Kumpi näistä näkökulmista pitää paikkansa, vai onko kaikki kuitenkin aina totta jostain perspektiivistä? Osta liput Livetosta ja saavu katsomaan, miten psykologinen peli etenee!