Historiallinen pääottelu mestaruudesta: Juhana “King Kong” Karhula vs. Shemeikka

  • 27.11.2021

Juhana “King Kong” Karhula on vartioinut FCF-mestaruutta Smaug-lohikäärmeen tavoin, ja puolustaen sitä yhtä raivokkaasti keinolla millä hyvänsä. Jokainen lähestymisyritys ja haaste, jokainen askel likemmäs Karhulan aarretta on johtanut entisen toimitusjohtajan voittoon ja pyrkyrin nöyryyttävään tappioon. “Eikö kukaan auta meitä?” kaikui painikansan parahdus kerta toisensa jälkeen, kun tyranni musersi jälleen yhden uskaliaan vastustajan tomuksi kenkänsä alle. Tästä despoottisesta selkäsaunojen sarjasta sai kesällä osansa myös Shemeikka, kun hän ensi kertaa haastoi Karhulan tittelistä. Hävityksen jälkeen rauniot jäivät savuamaan lohduttomuudessa – mutta Karjalan aaveen vaivuttua ajasta ikuisuuteen pilkottikin hihastamme ÄSSÄ.

Kalliosalissa marraskuun 20. päivä syttyi toivon kipinä. Kenties pieni, kenties heikko, mutta toivoa on vaikea nujertaa, kun se kaivaa kyntensä itsepäisesti sydämeen ja kasvattaa sinne juurensa. Shemeikka karisti lopullisesti yltään menneisyyden taakan ja nousi tuhkasta uljaampana kuin konsanaan, julistaen, että Ässä ei ole ainoastaan ykkönen, vaan peittoaa Kuninkaan joka kerta. Ja näin tapahtui: Shemeikka ja Jake Luupää veivät voiton Karhulasta ja tämän riikinkukosta, Sebastian Vauhkosesta, lyöden taipumattoman kurkon täysin ällikällä. 
Nyt aika on tullut. Raja on vedettävä tähän, eikä piiruakaan kauemmas. Koskaan aiemmin eivät kohtalon vaakakupit ole olleet näin tasaiset. Talvisodassa Karhula kohtaa Shemeikan äärimmilleen ladatussa uusintaottelussa, ja me pidätämme henkeämme viimeiseen kellonsoittoon saakka.

Lunasta etuoikeutesi todistaa tämä spektaakkeli joulukuun 12. päivänä Valkoisessa Salissa ostamalla Talvisota XV:n liput Livetosta!