Talvisota XV

FCF Wrestlingin vuosi 2021 huipentuu showpainispektaakkeli Talvisotaan, joka on lajiaan jo viidestoista. Nyt ensimmäistä kertaa Valkoisen Salin hulppeissa puitteissa! Tule kanssamme juhlistamaan FCF Wrestlingin 15-vuotisjuhlaa ja todistamaan unohtumaton kolmetuntinen viihde-elämys.


Talvisota XV
Lauantaina 11.12.2021
Ovet auki kello 16.00
Showtime kello 17.00
Tapahtuman kesto noin kolme tuntia

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki


Tapahtumassa on anniskelualue
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)

Liput ennakkoon Livetosta 19,90/24,90€, ovelta 25/30€ (mikäli jäljellä)
Saat itsellesi myös pelkän tallenteen 12,90€, jolloin saat tapahtuman jälkeen linkin videotallenteeseen sähköpostiisi.


Vihdoin ja viimein Juhana ”King Kong” Karhula ja Shemeikka saavat uusintaottelunsa Talvisodassa. FCF-mestaruus on taas vaakalaudalla, kun Shemeikka havittelee tässä illan huipentavassa ottelussa mestaruutta itselleen. Tule mukaan vuoden suurimpaan showpainitapahtumaan ja näe tämä illan huipennos!


SISU8-turnauksen loppukoitos häämöttää, kun finaaliin selvinneet Jake Luupää ja Sebastian Vauhkonen ottavat mittaa toisistaan Talvisodassa. Nämä kaksi räiskyvää persoonaa ja rääväsuuta joutuvat nyt viimeiseen koitokseen ja vain toisen tie vie huipulle. Kumpi todistaa olevansa sisukkain? Näet sen vain Talvisodassa!


Ja niin päätyivät nämä kolme joukkuetta taistelemaan joukkuemestaruuksista, kun Dynastian ja AI3K :n ottelu joukkuemestaruuden ykköshaastajuudesta viimeksi päättyi tasapeliin. Talvisodassa he taistelevat Ruosterähinässä, jossa kaikki mikä on metallia on sallittu. Mikä joukkue todistaa olevansa mestari ja kuka saa metallista selkäänsä? Tule ja näe tämä kaikki!


Gus Kallion pojanpojanpojanpoika Ken Kallio aikoo juhlistaa Talvisodassa isoisoisoisäänsä ja järjestää tämän kunniaksi urheiluhaasteturnajaiset! Kuka tähän haasteeseen osallistuu on vielä mysteeri, mutta Talvisodassa sen näet! Tule siis mukaan!


Stark Adder palaa reilun vuoden jälkeen haastamaan The SANin pohjolan herruudesta. Jo yli 400 päivää mestaruutta kantanut The SAN on todistanut olevansa vyönsä arvoinen mestari. Talvisodassa kuitenkin nähdään onko Adder sittenkin etevämpi vai kartuttaako The SAN voittopottiaan vielä yhdellä voitolla? Talvisodassa sen näet!


Valentine heitti haasteen ja siihenhän myös vastattiin! Kalliosalissa haasteeseen vastasi Viktor Tykki ja näin näiden kahden välinen ottelu oli varmistettu Talvisotaan. Kuitenkin Lars Vegas tästä tietämättömänä pisti limaiset näppinsä peliin ja hankki Aliss Inkin myös otteluun. Tuloksena syntyi kolminottelu, jonka pääset näkemään vain Talvisodassa!


Liiga on täällä! Jokin aika sitten kuitenkin Ionin ja H.C. Andersenin joukkuetaival katkesi ja tiet kääntyivät erilleen. Nyt he ovat kuitenkin lyöneet hynttyyt taas yhteen ja heitä vastaan asettuvat Polar Pekko ja Jessica Love. Miten käy tässä vastakkainasettelussa? Sen saat selville vain Talvisodassa!